![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Najlepsza mysz dla graczy | |||
Razer Diamondback |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 12.12% |
Logitech MX 310 |
2 | 6.06% |
Logitech MX 510 |
3 | 9.09% |
Logitech MX 518 |
4 | 12.12% |
Logitech MX 700 |
2 | 6.06% |
Logitech Laser 1000 |
8 | 24.24% |
Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 |
5 | 15.15% |
Inna |
11 | 33.33% |
Ankieta wielokrotnego wyboru. Wszystkich głosów: 33. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#13 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to żeś się zajefajnie NIE wypowiedział...
co do myszki - swego czasu byłe ostrym gamerem, w q3 nie przegrałem z nikim przez ładny kawał czasu, na turnieje chodziłem z szitowym optycznym szamsungiem za 40 zeta i bez podkładki zawsze było 'ale lama, patrz, ja mam Razora - wygram z tobą' potem taki pryszczaty smarkacz dostawał na cpm3 do minusa i było, że 'cziter! nie wiem jak, ale cziter!!! i krzyk 'przeciez on NIE MOŻE wygrać TAKĄ myszą!!' sytuacja powtarzała się, czy turniej był w wawie, czy poza wawą, czy był poważny i nagłośniony [w światku], czy była to zwykła 'nocka' w akademiku więc serdecznie polecam - ćwiczcie skila, mysz nie jest ważna ![]() jeśli ktoś ksywe miał w jednym kolorze i grał na zwykłym pcmip i bez pm_klesk green to najczęściej był wysoko jeszcze co do myszy - szanuję tylko te firmy które potrafią zrobić lewo i prawo ręczną wersję swojego topowego modelu... mało takich.. w sumie to nie znam :/
![]() |
|
|