![]() |
Cytat:
W moim guście leża tylko gitareczki stylu klasycznego...oczywiście tylko Fender i Gibson ... Nie podobają mi się żadne stwory,bajery,i inne gadzety... ...................;) |
Ilość załączników: 1
Witam !
A co powiecie o tej: |
Cytat:
Wlasnie mialem napisac o tej wazelince :D Tez daruje sobie glosowanie ;) |
wazelina ;p :P :cisza:
ja tam wstrzymuje sie od glosu bo a noz (a widelec ;) ) odda glos na nie tego moda ;p || :cisza: :cisza: |
Ilość załączników: 1
każdy z nich coś wnosi...
każdy z nich coś powie... każdy z nich coś usunie... kazdy z nich coś doda... ...eeehhhh smętne jest życie moderatora...;) .........Głosuję na mój ulubiony napis: Powered by: Fender Stratocaster Stadard 3*Single, 21 Rosewood Fretboard, Solid Black Body; A oto mój ulubiony Fender Stratocaster Standard Fat Strat Floyd Rose , rosewood (less case) ...;) |
Cytat:
Tylko, że mi chodziło o moderatora Forum CDRinfo.pl... |
Witam !
Życie koledzy życie jest najlepszym moderatorem - głosu nie oddaje IMHo nie ma to sensu - no chyba ze bunt chcecie wszczac - nie mieszam sie8) |
A tak na marginesie, ja wybrałem Sida :P
|
Cytat:
|
1. ja jestem najlepszym moderatorem :)|| /skromność nigdy nie była ( i nie jest) moją cnotą kardynalną :)/
2. że tak zapytam po co ta ankieta / TOMMYx jest dopiero od krótkiego czasu modem wiec na 100% nie będzie prawdziwa, a Vluka moduje tylko na zabezpieczeniach i nie wiadomo jakie dziłania by podejmował moderując resztę/ pozdro |
Najlepszy Moderator
:P :P :P :P :P
Teraz naprawdę na inny temat. Robię ankietę na najlepszego Moderatora. Ankieta jest z dnia 21.03.03. Chyba nie dojdzie jakis nowy Moderator... :P :D :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |