![]() |
rar bo zadko co pakuje zazwyczaj rozpakowywuje a winrar wszystko wypakuje ;)
|
Wybrałem WinRARA. Kiedyś chciałem spróbować WinZIPA, ale najbardziej irytujące było to, że nie można było dodawać w WinZIPE folderów i podfolderów tylko same pliki. Nie wiem jak jest teraz :)
|
hmm, to juz w normalnym pkzip'ie mozna bylo podkatalogi kompresowac
|
również zagłosowałem na RAR'a ale ostatnio słyszałem w jakimś teście (nieoficjalnym) że TAR miał stopień kompresji minimalnie lepszy...
|
Cytat:
|
Używam WinRAR-a ale kiedyś miałem WinZIP-a jednak zdanie szybko zmieniłem.
|
tylko winrar.
jest obecnie najlepszy. |
w czasach DOSa i nortona comandera to uzywalem tylko ARJ. jakbymsie dobrze zastanowil,to mozebymsobie jeszcz eprzypomnial te komendy na rozpakowywanie i pakowanie ;) a teraz to tylko winRAR. bardzo mi sie podoba, prosty interfejs i jakos tak przypadl mi do gustu. a to najwazniejsze- zeby program sie podobal.
|
Ja uzywam WinRAR'a. Wedlug mnie jest o wiele lepszy od WinZIP'a, a poza tym bardziej mi odpowiada :).
|
Ja podobnie jak większość też pakuje WinRarem.
|
jesli chodzi o kompresje wygrywa 7zip, ale do funcjonalnosci winrara to mu jeszcze bardzo daleko, wiec winrar :)
|
winrar podpiety pod total commandera
|
Zdecydowanie WinRAR
Voytek |
patrzac po ankiecie widze ze nie zostal uwzgledniony uharc (cmd + gui) i 7-zip the best sam kompresowalem tym formatem i jest naprawde dobry - dlugo ale mniejszy plik
a ace jest juz lepszy od rar'a, ale ten drugi ma bardziej dopracowane gui i dlatego narazie rzadzi |
przemo_one : zgadzam sie! UHARC niepodzielnie rzadzi (zwlacza w PC Game Rips, jesli ktos wie o czym mowie). Dla siebie kompresuje UHARC lub 7zip, ale poniewaz sa to standardy niepopularne to znajomym wysylam w zipie!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |