Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Najpiękniejsi (https://forum.cdrinfo.pl/f5/najpiekniejsi-47866/)

Maciej 09.02.2005 08:21

jeden wielki medialny kicz.

bgn 09.02.2005 08:48

Cytat:

Napisany przez Lukash
Widzieliscie finał plebiscytu na najpiekniejsza kobiete i mezczyzne w Polsce..wygrali Otylia I Żebrowski,...no i tak mnie zastanawia co jest takie piekne w tej Otyli, bo mi sie podobaja tylko jej medale...:)

Mięśnie - każdy z nich jest po prostu śliczny. A serio to miła dziewczyna.
Zetoxa - fakt,że to jakieś nieporozumienia z brakiem nominacji dla ciebie, ale i tak z Caną chyba nie miałbyś szans

pawelblu 09.02.2005 10:15

A co powicie o Weronice Rosati ?? I rodzinka niczego sobie ...

PS. Tak wiem, tez sepleni ||

gallus 09.02.2005 10:17

Cytat:

Napisany przez pawelblu
A co powicie o Weronice Rosati ?? I rodzinka niczego sobie ...

PS. Tak wiem, tez sepleni ||

To ta jest całkiem fajna :) Ale już sobie Mariuszek ją zbałamucił ;)

Lukash 09.02.2005 10:24

maxiu kolonko zabral sie za nia:)

mr_spock 09.02.2005 11:15

Z cala pewnoscia Olylia jest piekniejsza niz wiekszosc plywaczek w bylego NRD, ale nic poz tym.
A lew medialny z niej taki, ze zal d.... sciska. Jak slysze to seplenienie i nosowy glos to mi sie drobne w kieszenie nie zgadzaja

Zetoxa 09.02.2005 11:47

... o tych drobnych w kieszeni nie słyszałem, dobre :cool:

smolik 09.02.2005 15:31

Te wszystkie plebiscyty to jeden wielki pic na wode fotomontaż, kolejna okazja żeby sie sponiewierać na późniejszej bibce.

Memphisus 09.02.2005 15:54

Ona jest tak brzydka, ze mi sie nie chce na nia patrzec, ma 21 lat a wyglada na wszystkie 30, w dodatku wyglada jak facet - no ale cos za cos....taki sport i takie efekty.

Eliasz 09.02.2005 18:30

Cytat:

Napisany przez Loczek
[...]Ma bary jakby przez 30 lat wrzucala wegiel do pieca na pokladzie transatlantyka.

^_^ ^_^ ^_^

A tak serio, to myśle że sportowcy nie powinni się pchać do reklam, tym bardziej gdy (tak jak w tym przypadku) nie mają do tego "żyłki".

Wiadomo, jak większosc cenie ją za te medale, ale reklama ... :ysz: nie pochwalam. Tak samo wybór na najpiękniejszą... Jak już ktoś wspomniał, chyba na najpopularniejszą.

47 09.02.2005 18:34

A jak tam uplasował sie Andrju Lepper i miss Beger?? Bo kurde nie ogladałem ;)
Pozdro

Stef 09.02.2005 18:44

ale Otylka jest od zdobywania medali a nie od robienia szumu medialnego...
tzn chodzi mi to ze zdobyla zloto i dlatego wlasnie ja wzieli do reklamy, inaczej by nic ztego nie bylo, bo by nie przyciagnela klienta.

maj3 09.02.2005 18:46

Cytat:

Napisany przez 47
A jak tam uplasował sie Andrju Lepper i miss Beger?? Bo kurde nie ogladałem ;)
Pozdro

jabkby startowali pewnie by wygrali gdyby sami konkurs organizowali
a co do Otylii
to ona jest w reklamach dla mamony

michal_zb 09.02.2005 19:16

Cytat:

Napisany przez czero
Dupa a nie najpiekniejsi. Niektorzy nominowani to mnie po prostu smieszyli :haha:.

Agata Buzek :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
nie mogłem się powstrzymać...

grzeniu 09.02.2005 19:19

Cytat:

Napisany przez maj3
...a co do Otylii
to ona jest w reklamach dla mamony

Oczywiscie ze tak. Dopiero w ten sposob i dopiero teraz ma szanse zgarnac niezly szmal, przeciez nasz zwiazek plywacki zapewne poklepal ja po barach i zyczyl dalszych sukcesow. Kazdy z was na jej miejscu wykorzystal by taka szanse, kiedys sukcesy i popularnosc miną.
Dziewczyna jest fajna i nie wiem czemu jezdzicie po niej jak po burej suce. Jej typ urody moze sie jednemu podobac, innemu nie a z gustami sie nie dyskutuje. Sam plebiscyt to poziom jaki prezentuje cala nasza TV, czyli chała no ale to nie na Otylii czy Zebrowskim psy za to wieszac.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40.