![]() |
Cytat:
a lacze no coz po prostu jest to lacze akademickie jeszcze tylko wytlumacze te 15-16 tys = tak bylo w logach serwera ze byl osiagniety taki transfer ale on cos tam zle zlicza bo maks jaki mozemy miec to 12500000 bajtow/sek czyli 12207 kbajtow/sek czyli 11,9 Mbajtow/sek w zwiazku powyzszym wycofuje te 15-16 kb/s zapedzilem sie a nie policzylem :) |
Ilość załączników: 1
Nic ciekawego, oto prezentacja mojeg modemu 56k;) .
A probowales inne pliki takim transeferm sciagac, pewnie nie pokazesz bo reszta idzie normalnie. U mnie byla podobna sytuacja |
Zwracam honor, bo tych wczesniejszych postow nie widzialem, tych ze to lacze 100mb i ze to akademik.
Przepraszam. P.S. Ale siara |
A Tychu to strefa kierunkowa 32 jaka firma tam oferuje zryczaltowane polaczenie z siecia ? tj callback bez ograniczen ????
|
Cytat:
|
nie ja nie jestem z Tychow - jestem z Bedzina a to ten sam kierunek dlatego tak mnie ten zryczaltowany dostep interesuje
|
Master siedzi w Stanach - a tam polaczenie lokalne (czyli tez te do providrea) sa darmo - placi sie ryczalt...
|
Cytat:
Byłem kiedyś w Toronto na uczelni. Tam net im chodzi szybciej niż mi w OFFLINE :) :'( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |