![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Najwiekszy kit jaki wcisnąles sprzedawcy
piszcie tu tak jak widzicie w temacie ;-)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
i po co to bylo
![]() BTW, ktos tu z forumowiczow wcisnal sprzedawcy cos o kablach IDE ze te 80 zylowe nie sa dla ATA100 ![]()
![]() |
#3 | ||
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
yanke a to bylo tak
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 26.04.2003 o godz. 00:37 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Hehe... ![]() ![]() ![]() Kiedys kupilem na giledzie 2 CD-ROM`y, 128MB RAM`u HDD na SCSI 4,3GB za 50zl - z tym ze gosc powiedzial mi "nie wiadomo czy dziala"... No to ja do domu przyjechalem i sprawdzam: - CD nie dzialaja - RAM smiga ze az milo (wtedy kosc 128 byla warta okolo 400zl) - HDD nie sprawdzilem bo nie mialem SCSI Wiec biore tego deka i jade do sklepu - Panie sprawdz mi to, bo nie wiem czy dziala... no to gosc podlaczyl a tu pieknie 4,3GB 0 badow i dysk chodzi jak talala... no to juz wiedzialem ze jestem w niebie!! Wiec czas na kit... "Nie chcesz moze zamiecic tego dysku na inny pod IDE??" Ja mowie ze oczywiscie... a gosc "Ale wie pan - nic pan do niego nie ma zadnych papierow wiec trzeba bedzie doplacic pare zloty..." Ja do niego - daj ze se spokoj sam wiesz ze SCSI jest duzo drozsze ze jest duzo lepsze... i wciskam mu tam i wciskam kity... A on wkoncu - "A to te dobre dyski, dobrze ze pan z nim do mnie przyszedl, napewno nie bedziemy zalowac zamiany... a moze i ja jeszcze panu doplace" powiedzialem dawaj inny pod IDE i bedziemy kwita... Po 2 tygodniach przychodze a on do mnie ze mu sie spalil... ![]() ![]() To byl praktycznie jeden z najlepszych interesow - wyszlem na tym okolo 800zl do przodu...
![]() |
![]() |
|
|