![]() |
Cytat:
Edit: nie mog***281; wej***347;***263;, tak, info o serwerach czyta***322;em. |
Cytat:
Cytat:
|
Zapomnij, ***380;aden nie chodzi u mnie. :nie:
|
Cytat:
|
Wy***322;***261;cznie przez firefoxa. :taktak:
Nic wi***281;cej dla czatu instalowa***322; nie b***281;d***281;, dziwi mnie tylko, ***380;e kiedy***347; dzia***322;a***322;o, a teraz ju***380; nie. |
ale się działo!!! kto nie był niech żałuje!!! :haha:
|
zawsze mozna zrobic chata z jakiegos topicu. :D
|
Ilość załączników: 1
Taki trochę skrót lepszych momentów naszych rozmów. Temat, który utkwił w pamięci to 'pompowanie' ;D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ee nawet smiesznie by***322;o :D , wydalo sie kilka rzeczy o userach forum ale co tam ;p
I skasuj Pan :P bo to jakso tak dziwnie brzmi :D http://bash.org.pl/51352 :fiu: |
182 strony... nice :)
To dzisiaj o kt***243;rej :pytanie: Niech wszyscy zabior***261; ze sob***261; pompki :haha: :rotfl: |
mac nie wiem jak ty i inni ale ja mam zawsze ze soba - wy macie jakies odkrecane ? :D
|
jezu, ale wczoraj bylo zamieszanie.. :)
a na fotce strzelonej przez pita wygladam jak idiota - ledwo po kapieli, cialo rozgrzane to i w gaciach siedzialem (tak naprawde to one w grochy nie sa..).. no dobra, lezalem (wkoncu na wszystko da sie znalezc wytlumaczenie, bo.. NIC NIE POMPOWALEM! :P).. na dodatek - lezalem sobie na tym lozku z laptopem.. i nagle mi do lba strzelilo, ze zapomnialem pracy domowej z informatyki... to odpalam stacjonarke :D i juz nie wrocilem.., ale dzisiaj obiecuje, ze bede od samego poczatku - jesli spotkanie w ogole wypali. pozdro ;) |
Ehhh.. Wczoraj by***322;o nieziemsko na IRCu..
A dzisiaj ju***380; raczej nie wpadn***281;.. Kto za mnie b***281;dzie zadawa***322; podstawowe pytanie? ;) :D |
Cytat:
:spoko: Cytat:
|
ja pr***243;bowa***322;em si***281; wbi***263; przez operke, mirca, i ten irc java i nici :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:26. |