![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W zaledwie 18 godzin (nie licząc czterech godzin przygotowania, wcześniej dwóch godzin w budowlanym, a jeszcze wcześniej kilku godzin na załatwienie innych spraw, które zdążyły nas nieco wymęczyć) udało nam się ze starym dobrym kumplem wytapetować u mnie kuchnię. Zaczęliśmy w piątek o 23 (mam na myśli same tapetowanie), a skończyliśmy w sobotę o 17. Biorąc pod uwagę, ze w pt wstałem o 7 rano (kumpel podobnie), można to uznać za spory sukces.
Tapetowanie odbyło się autorskim sposobem, który jest o tyle dobry, że wychodzi lepiej niż w przypadku większości fachowców, a zajmuje mniej więcej tyle samo czasu. W kilku miejscach najwyraźniej tynk okazał się za słaby i pod spodem pojawiło się nieco pustej przestrzeni, ale na to jak zwykle pomoże strzykawka z klejem i zastrzyki "podskórne" (i tak ściana okazała się nawet lepsza niż myśleliśmy - to zaledwie kilka miejsc, jakby się nie przyglądać, to można by nawet tego nie zauważyć). W wolnej chwili dołożę tylko listwy wykończeniowe styropianowe pod sufitem, wykończenie dookoła okna i drugi raz sufit przemaluję na biało i z kuchnią spokój ![]()
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Jarson : 15.11.2010 o godz. 23:18 |
![]() |
![]() |
|
|