Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.12.2006, 15:53   #11
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Praktica DPix 3200
malutki i taniotki aparat
chcialem cos malego i szybkiego, co moge zabierac na biegi czy impreze, gabarytami nie bedzie wadzilo przy porszaniu sie a zdjecia z tego da sie wywolac
no i wybor padl na Praktice
jak na razie jestem pod bardzo pozytywnym wrazeniem
aparat prosty jak drut - stala ogniskowa, stala przeslona, migawka elektroniczna, dwie odleglosci ostrzenia wybierane dzwigienka (50cm i 150-nieskonczonosc), lampa o stalej mocy blysku... i to wszystko dziala! i nawet da sie ogladac te zdjecia
po prostu malpka cyfrowa
a wielkosci mojej komorki
moze tez krecic filmy i pracowac jako kamera PC, ma samowyzwalacz i zoom cyfrowy, ale to juz dodatki bez znaczenia praktycznego dla mnie (no - moze samowyzwalacz sie przyda)

chcialem cos takiego, bo torba z minolta i akcesoriami jest duza i ciezka, a nie zawsze potrzebuje tego wszystkigo (biegac sie z tym nie da, przynajmniej nie maratony ), wiec kupilem zabawke do kieszeni
a ze chcialem cos taniego, to nie kupowalem Olympusa SW...

EDIT
tak tak, sam nie raz pisalem, ze lepszy canon czy nikon... ale nie za niecale 200pln noweczka z 2 letnia gwarancja

EDIT2
po oficjalnym rozpakowaniu maly tescik i odpowiedni watek w dziale foto przewiduje
znajomy mnie namawia na biegowego fotobloga... kto wie... sam na pewnym forum ma zdjecie mojego autorstwa w avatarku (z Kamus Maraton 2006 - swietna impreza biegowa)

Ostatnio zmieniany przez nimal : 19.12.2006 o godz. 16:05
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: