![]() |
To chyba nastepcy moich Z-5500? Narzekal nie bedziesz...
A EPSON u mnie tez stoi :-)! |
Cytat:
a no i jeszcze sprawiłem sobie nową drukarkę fotograficzną EPSON :) |
tak, Jabra BT620s
o dziwo polaczenie z Nokia Booklet 3G jest mniej stabilne niz z Dell Vostro 1700, ktorego mialem jeszcze do niedawna a mysz Logitech V470 w ogole nie chciala wspolpracowac z Nokia i ogolenie byly problemy z Windows 7 az do wypuszczenia przez Logitech nowego SetPoint zeby bylo zabawniej producent twierdzil, ze problemu nie ma a nawet teraz polaczenie BT trzeba wymuszac recznie, bo z niewiadomych przyczyn w SetPoint nie ma przycisku wywolujacego BTwizard (a takowy jest w folderze instalacji SetPoint) a kot jakie ma sterowniki? baterie Tesco Value Poulty Cat Food :szczerb: a sterownik swiezutki, sprzed 4 miesiecy :szczerb: tyko ze koty generalnie sterowac sie nie daja - to one steruja wlascicielem :szczerb: |
nie wygrałem 35 baniek,
a więc nie przeleję po bańce na konto Jarsona i Rycha :spoko: |
A kot jakie ma sterowniki?
|
Cytat:
|
po aktualizacji wszystkiego, co sie samo nie chcialo zaktualizowac, moj kompa Nokii dogadal sie ze sluchawkami Jabry i myszka Logitecha :banan:
|
No to pochwal sie jakie :-)!
Cholera, edu z kotem, nimal z kotem... Mania jakas... |
kupiłem se nowe głośniki do kompa :)
|
Ilość załączników: 1
nowy domownik :)
od przedwczoraj :) na zdjeciu ponizej dzielnie mi pomaga na SG :) |
druci okrutnie, paulinke zawiozłem na wymianę szyby i z buta 4 km szedłem teraz grzeje sie kawą :kawa:
a brelok kogut czadowy ,sa też koty psy krowy :D |
Tobie chyba rozum zamroziło.
|
Jak mi brakuje porannych kogutów, czasy się zmieniły i nikt kur nie trzyma, jeszcze w latach 90 był mały rzut z hodowaniem tych miniaturek dla hecy, moda się skończyła, nic nie pieje. :(
Za to słońce świeci przy -10, jest całkiem fajnie, ogrzewaniem można się nie przejmować, bo było tyle czasu na oszczędzanie, że teraz można spalić. ;) |
Ej ty!
Nie bądź taki kukuryku. |
kupiłem dziś w Saturnie grający brelok kogut jest czadowy polecam :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:22. |