![]() |
On juz poszedł...Wróci za rok.
|
Pagerus, po takiej przerwie musisz się na nowo wkupić.
Daleko masz do sklepu? :) |
:taktak:
|
No coś w ten deseń :D za rzadko tu zaglądam :P
|
Przypomniałeś sobie hasło? :w00t:
|
Piszę coś pozytywnego :D Powrót Pagerus'a marnotrawnego po latach :P nie wiem tylko czy to przejściowe, chwilowe czy takie dłuższe :P pozdrawiam serdecznie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
X-D
Na szczescie nie :-)! |
To jakiś zlot androidowców? :O
Nie podejrzewałem Cię o to. |
A jeszcze z pozytywnych rzeczy - bylem dzis na "Andropauzie". Swietny spektakl - polecam, jesli beda u Was w miescie!
Informacje : andropauza.info Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
No wreszcie!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
jestem znowu na forum :szczerb:
|
To jest Alik po reinkarnacji. ;p
Kot jest rasowy, rasy stodołowiec kołbielski, albo mruczek "daj mi mleczka" wiejski. :D |
Masz nowego kota?
A moze Alik sfingowal swoja smierc i to Ty go zajumales...? :idea: Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Mój kot, Wąsik, jest coraz fajniejszy, można powiedzieć, że socjalizuje się, jak małpa. :haha:
|
obleśny pijak :ysz:
|
pijak!
|
Dobrze widziec znowu wasze mordy :szczerb:
|
a stery po naszej, czy tej drugiej ??
;) |
RAF się pozbywa, ja bym brał. :>
|
tia jasne, że ...
chyba nie :hmm: |
Cytat:
|
ide zakupić naftę do zalania silnika ...
|
On już tak ma.
Z lasu jest. |
Cytat:
|
Od razu chcesz w*******?
|
znowu jestem:)
|
Tak faktycznie zbierałem, bo mam ważną sprawę, a nie mogłem umieścić linków. Jednak Liga Mistrzów jest bardzo pozytywna i kolejne mecze zawsze napawają optymizmem :D
|
Zbierasz do dziesięciu?
To ja poczekam...jeszcze chwilę? |
Liga Mistrzów !
|
Od baby znowu podatki?
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Znaczy 1000 |
mam dostać podwyżkę w pracy :sciana:
|
Dostałem podwyżke w pracy :)
|
Wyspałam się:haha:
|
byłem wczoraj na kawalerskim , m in w lokalu ze striptizem ;-) fajne się taka czarnulka wiła :P
*ale w lokalu ceny kosmos ;/ |
zakupiłem Clubmana :jupi:
:sciana: |
Bądźmy dobrej myśli, kryzys nadchodzi, Jarmark Europa znowu będzie potrzebny. :sciana:
|
mogę ci Edzisko tylko złożyć szczere kondolencje :(
|
Ten koszmarek będzie stał w Warszawie do końca mojego życia, a mieszkam po tej stronie Wisły, ale to też mało ważne, bo ten koszmar widać z prawie całej Warszawy.
|
Pan sie nie znasz na sztuce :P
|
Cytat:
|
no dla mnie cudo natury :spoko:
|
Co ty tam, nowohucki gieju, możesz wiedzieć?
Stadion jak stadion, grunt to na nim wygrywać :taktak: |
Gdański stadion robi niesamowite wrażenie,
jeden z piękniejszych w Europie :spoko: |
Narodowy też robi wrażenie. Koszmarne. :]
|
Prawiepodrodze już jestem w domu. :]
Wracając do stadionu - robi MEGA wrażenie. :wow: Podobne zrobiły kiedyś na mnie Philips Stadion (PSV Eindhoven) i Nou Camp. No ale ten jest nasz, polski. :polska: |
a do Poznania bys nie wpadl "prawiepodrodze"?
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
ja taki grze*zczny jeste :D |
Etam. W końcu będzie miał z kim wypić :D
|
Mario Cie zabije xD!
odpowiednik wiek
podeslij do mnie sprawdze jej wiedze :P |
Cytat:
|
Cytat:
Niektórzy nawet u Wassermanna mają plus! |
Dziś wiele osób robiło test na HIV, niektóre wyniki były pozytywne...
|
Cytat:
|
Córcia obroniła licencjat na 5!
|
W sobotę odwiedzili znajomi, przyjeżdżając Yamahą Virago 535. Kupę czasu nie jeździłem motocyklem (a przynajmniej - porządnym motocyklem), więc musiałem skorzystać z okazji :D Przejechałem tylko parę kilometrów, na dodatek ubrany niezbyt odpowiednio jak na pędzenie 130 km/h w jesienno-wieczornym chłodzie, ale frajdę miałem z tego niemałą. Najbardziej się cieszę, że jednak nie zapomniałem, jak się jeździ :taktak:
|
Ciesz się, że nie na swoim :P
|
Bogacz.
Ja bylem na weselu. Swietna impreza! Tylko wypilem ciut za duzo i wlaczyl mi sie Maserak :-/... |
mieszkalm w hotelu :)
|
Chcialbym, ale nie :-). Choc mysle ze na ulicach Tokyo jest tego niemalo :-)!
Tylko nie mów, że takie jak ona dodają do srajfona ? :D
|
http://thechive.files.wordpress.com/...aptions-31.jpg
;-) Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Nie mam na jutro nic zadane w szkole : P
|
Cudowna branża? Może na początku, później to jest już zbyt wiele wyrzeczeń.... Ja się z tego cieszę, nawet bardzo!
|
Wspolczuje straty zajecia w fajnej branzy :-/...
Joł :)
Całkiem niedawno była redukcja etatów w mojej TV no i .... poleciałem. Jakie to cudowne uczucie (do czasu, ale na razie mi się to podoba) kiedy wstajesz i .. nic nie musisz. Dzisiaj jest kolejny taki dzień, do tego piękna o dziwo pogoda jest.. Jak sobie zaplanować dzień? Od 8 lat mieszkam w Warszawie, ale może ktoś zasugeruje coś wartego obejrzenia (oprócz tych oczywistych pajaców, koperników itp itd). W sumie to albo to, albo mam parę Maków do naprawienia... więc albo miło spędzę dzień, albo zajmę się swoją robotą na boku.. (teraz to już główną he he, póki czegoś nie znajdę). Ale kurde, zbyt piękna pogoda na naprawianie Makówek! (daj Boże by nie przeczytał tego żaden mój klient:D ) |
Alik II
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Taa czupakabra ||
Ja generalnie kotów nie dzierżę ..., ale jak na pchlarza to całkiem całkiem. |
to nie kot to jeż , przecież widać na zdjęciu
|
Na razie cały świat kiciusia ograniczy się do jednego pokoju, nie będzie nigdzie wychodził poza dom, bo albo zginie, albo go zeżrą dzikusy, których tu pełno. Muszę z nim podjechać, niech go zobaczą, dadzą na odrobaczenie, a potem zaszczepię na wszystko, ze wścieklizną włącznie. :taktak:
|
Radar nawet pasuje. :taktak:
A kolor oczu jeszcze może ulec zmianie. Podejdź z nim jak najszybciej do weta - niech go zaszczepi na te wszystkie kocie tuberkulozy i inne uodparniające cośtam cośtam. |
Imienia na razie brak, jak patrzę na to zdjęcie, to bym go nazwał Radar. :szczerb:
Na zdjęciu nie widać za bardzo koloru oczu, ale są niesamowite: w środku zielone (po egipskim), na zewnątrz błękitne (po syberyjskim). :) |
Śliczny! :serdusz:
Masz już imię dla niego? |
ładny? :>
|
Dawaj to zdjęcie, ale już!
|
Obudził się łobuz i od razu zabrał się za przegryzanie kabla od słuchawek, zabrałem mu. Za karę będzie miał zdjęcie. :D
http://img21.imageshack.us/img21/7216/cicius001.jpg |
Edu, dawaj zdjęcia, nie ściemniaj. :mruga:
Parat na statyw i pstryk. :idea: |
Ja mam 3małe kociaki :taktak: jedzą już same-może chcesz do pary :P
|
Mam kota lepszego od rasowego, jest dwurasowy. :D
Tatuś syberyjski, mamusia egipska mau. Zdjęcia jutro, teraz kotek śpi, nie będę mu błyskał. :aparat: 7 tygodni podobno ma, dzisiaj od cycka urwany, załatwia się do kuwety, pije mleczko dla kotów, zjadł trochę żółtka. :) Małolat nosił je w koszyku po bazarze w Falenicy, że odda w dobre ręce, za darmo nie chciałem, dałem złotówkę. :> |
w sobotę jeździliśmy miniakami i nie tylko po AOW :D
fajosko było :jupi: |
malaczarna - wyrazy wspolczucia :(
a tak pozytywnie - wrocilem z Niemiec ubozszy, ale z pelnym bagaznikiem i nawet pane zlapalem, ale na szczescie przy wyjezdzie z podworka kuzyna, wiec 15min pozniej juz mialem zalatana przez poleconego wulkanizatora :) |
A ja wyruszam w okolice Gostynina, samochodem :)
|
Ja wyruszę za jakaś godzinę na rower (dopiero co wstałem :szczerb: )
|
Rower pomaga na wszystko. Ruszam za chwilę. Założę czapeczkę na łysinę, żeby nie gorszyć lotników.
|
a czy to pomaga w remoncie :ysz:
|
Do psychiatry, to iść trzeba, żyjemy w wariatkowie.
Można nie iść do nerwologa. ;) |
Działanie lecznicze solanki korzystnie wpływa na układ nerwowy.....
Znaczy można nie iść do psychiatry. |
Byłem dzisiaj w fajnym miejscu dla tetryków, działa rewelacyjnie, wyszedłem po 20 minutach inhalacji przy grzybku, chciałem się położyć na trawniku i spać. :D
Cytat:
Uploaded with ImageShack.us http://www.uzdrowisko-konstancin.pl/...d=13&Itemid=80 |
... :-(
--- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Z pozytywnych: Żyję, mój synek już zdrowy.
Z negatywnych: Straciłam ciążę 22 lipca, jak wyszłam ze szpitala to mój kochany synuś zachorował i miał cały tydzień ok. 40 stopni, bez zastrzyków się nie obyło:( |
Cytat:
Rycho foruma zwiesił ?? k***a |
...aż Tu nagle jak nie pie***lnie k***a
|
Usiadłem sobie z browarkiem. Spokój.
:piwo: |
dobrze ci tak||
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |