![]() |
Cytat:
Dzisiaj nie bardzo miałem czas na to, zabiorę się za te kable w najbliższym czasie. Inna sprawa, że nie bardzo wiem, którą z dwóch opcji wybrać - wiercić przy framudze, czy może z tyłu szafy, psując i ją przy okazji - ani to ani to mi się nie uśmiecha zbytnio. Tak, czy tak, będzie to musiała być pokaźna dziura - kabel od PC, cztery kabelki do głośników i dwa kable zasilające... |
na której szarej komórce połamał tę łopatę?
na ostatniej? :haha: |
Nie wiem. Coraz mniej szarych komórek...
|
Lopata na twojej glowie wyladowala i juz sie popsula:hmm: a jak tam twoja glowa :sciana:
|
Wstaw łopatę.
|
Troche to dziwne otwieram szafe i same ubrania:hmm:
Musze cos z tym zrobic |
Na dole jest półka na półbuty! W tej szafie grającej.
|
Ale do kabli to już mogłeś ścianę przewiercić, a nie taką partyzantkę odstawiać. :P
|
:idea: To jest myśl! :D
Może by jeszcze dzwonek podczepić do tej instalacji, bo czasem, jak śpię, to go nie słyszę? |
I wtedy będziesz miał typową szafę grającą :D
|
:idea: to glosniki tez wstaw do szafy:szczerb:
|
i jeszcze buty możesz normalnie wrzucić na wierzch :spoko:
|
Ilość załączników: 1
Wstawiłem sprzęt grający do szafy w przedpokoju...
Załącznik 50829 W ogóle mi do niczego nie pasował w pokoju, tylko przeszkadzał, a w szafie było nieco miejsca... Kable do głośników po 4 i po 10m, wystarczyło spokojnie, tylko skrajny głośnik musiałem nieco bliżej przysunąć, bo kabel idzie niemalże wokół pokoju. No i teraz nie będzie mi przeszkadzał odgłos pracy wzmacniacza - nie jest głośny, ale jak się koło wieży siadło, było jednak słychać cis\che brzęczenie, teraz cisza :) |
dlatego tyle piwa pija :szczerb:
|
Co innego ładna Niemka ale to rzadko spotykane :/ bardzo rzadko... :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |