![]() |
Cytat:
|
Wiec po kolei, wybaczcie pisze na zywo i jestem jeszcze pod wrazeniem???.
Pojechalem kupic tansza benzyne na stacji auchan, czekam sobie w kolejeczce - przedemna 2 autka. Az tu nagle widze jak pani z suzuki grand vitara rozpeda sie tylem wprost na mnie :wow:- zamorowalo mnie. Wiec uderzyla mnie swoim lewym tylem w mij prawy przod - twierdzac ze mnie nie widziala, potem chciala Policje, niestety dopiero gdzies po 40min. W tym czasie pani wykonala kilka telefonow i nie chciala juz policji - jak przyjechali to byla bojowo nastwawiona:boks: :wow:nawet mnie do srodka nie zaprosili:nie: spisali sprawce i pojechali sobie. Zatem cale 3 godziny spedzilem w PZU:sciana: i czekam teraz na papiery. Ale do rzeczy, wychodze z PZU i co widze mialem wlam do auta. Nie wiem jak, drzwi nie naruszone, zamki tez a mi brakuje i tu najlepsze: ok 15 plyt ze schowka, zostawili mi tylko jakiegos starego jarre i polskie ballady rockowe czesc 4, mape polski i klucz imbusowy:D - specjalnie przycinany do klem akumulatore - wiekszym sie nie podejdzie i nie kupi w sklepie. Na policje nawet nie zglaszalem - stalem na zakazie:haha:. Najwazniejsze ze moj system audio nie naruszony, nawet nie wyciagneli CD-ka, nie mowiac o tym co w tyle. A moze trafilem na melomana i chcial posluchac. W sumie to na koniec dnia sie jednak ciesze:D:D:D:D:D:D ide dzis pic wieczorem. Auto ma 3,5 roku i 3 razy mnie kobitki rozwalaja, w morde jak tak dalej pojdzie to bedzie wygladac jak z reklamy peugeot-a z indii:haha: .Najperw dostal 2 razy lewy przod dokladnie to samo miejsce - chcialy mnie do sciany przypchac, a teraz druga strona:(:sciana: |
Cytat:
|
prometeusz ^_^, rozwalila mnie ta historyja :>
a co do tych znikajacych plyt - pewnie je gdzies przeniosles/wsadziles pod wplywem kilku browarkow i nie pamietasz :D :D pozdro ;) |
Cytat:
|
@prometeusz ta pani napewno cię chciała stuknąć :szybksex:
|
:spoko:, ale ilez mozna:haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
widocznie masz w sobie zwi***281;rzecy magnetyzm :P
|
A ja jechalem dzis ze znajomym autostrada i angle spadl z ciezarowki jadacej 130 km/h wielki plat czegos rpzesiakniety olejem - przez ten ciezki olej w swojej chlonnej strukturze wazyl (wnioskuje po dobicu) okolo 80 kilogramow. Z drugiej strony dzieki temu olejowi byl na tyle gietki ze moglismy zahamowac i przejechac juz po nim. Gdyby spadl na przednia szybe...
W skrocie : zyje, i to jest pozytywne!!! |
Cytat:
A ja właśnie wróciłem z klubu i poztywna wiadomość jest taka, że poznałem super dziewczyny :) |
Ja wstałem rano, obejrzałem program informacyjny i z radością stwierdziłem iż niedługo przestanę mieć cokolwiek wspólnego z ministerstwem edukacji, więc nowy minister może mi skoczyć. :haha:
|
od wczoraj mam opuchlizne na kostce ktora niezle boli,
w szpitalu lekarz nawet nie chcial mnie ogladnac, pielegniarki poradzily oklady i zebym jutro przyszedl do jakiejs tam poradni albo do swojej przychodni akademickiej.... a jutro to ja sie bede juz chyba czolgal, bo do szpitala i z powrotem wiozla mnie taksowka pozdrowienia dla wszystkich pozytywnych lekarzy CH* WAM W D konowaly J*ANE |
Cytat:
pozytywnie:) jestem szcz***281;***347;liwa:) mam kilka siniak***243;w po grilu 1-3 majowym:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |