![]() |
Jest dobrze. Ja vs Uczelnia 3:0 :>
|
Cytat:
:czytaj: |
nie wiem skad masz te szacunki... ale gdy aplikacja zaczyna ci sie ***322;adowa***263; z dysku do pamieci przez 2 min, dok***322;adasz hdd w raid ***322;acz***261;c i masz 1:20 to czujesz znaczna r***243;znice.... o ile w czasie pracy moze nie ma znaczenia o tyle przy ka***380;dym prze***322;adowaniu z***322;o***380;enia jest duza ro***380;nica..
a 5***37; tpo pewno przy grach wysz***322;o :) czy tak ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
oczywiscie.... ale uzwazam ze ta cala elektronika powinna zmierzac w kierunku energoszczednosci... i jelsi mam budowac nowego kompa to w oparciu o taka technologie ktora zmiejszy mi obroty licznika
|
Cytat:
prad, a kto sie tym przejmuje :> mieszkam w bursie, wiec nie płace od zużycia. a i komputer cała noc chodzi :) Szpanu tu mało, raczej jest szybkość, bo jak widze jak mi działa solidWorks przy dużych złożeniach to sie ciesze z takich rzeczy jak RAID. To samo przy filmach i ich przechwytywaniu :) zostaje mocy na jeszcze coś innego :) |
Cytat:
|
w***322;a***347;nie uda***322;o mi sie uruchomi***263; nowe nabytki w postaci dysk***243;w HDD :)
2x SAMSUNG 750GB w RAID... Ale to ma speeda :) i ta pojemnosc.. normalnie okazja na :piwo: . . |
Oczywi***347;cie!
Dlatego by***322;o delikatnie. |
za młody na pijaka :sciana:
|
Cytat:
Pijak!! |
Cytat:
|
taaa...***380;ycie si***281; toczy jak kamie***324; Syzyfa...
|
zycie sie toczy :jupi:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |