![]() |
cieszcie si***281; zdrowiem i piwem
powiadam Wam dotr***281; do Irlandyji na czas ... |
wreszcie w miare ok neta sie dorobilem na wiosce.
powracam w skromne progi forum. niewiele sie tutaj zmienilo. o takie sobie pozytywy ;) WITAM! |
uk o2 w koncu wypuscilo update windowsa do mojego fona
wlasnie przechodze z 6 na 6.1 update sie odbywa w tej chwili trzymajcie kciuki, co by dzialalo jeszcze lepiej :D to cos jak przejscie z xp na viste tylko, ze jak sie nie powiedzie, to masz cegle w reku :D |
Cytat:
:D |
@czero, ile to Ci***281; nie by***322;o?! :-D
Fajnie, ***380;e wr***243;ci***322;e***347;. |
1,5 roku bedzie jakos - szmat czasu.
Pelno postow i tematow do przeczytania, nie wiem kiedy na to czas znajde ;p |
Cytat:
Pozdro i :piwo: na początek |
win 6.1 dziala
pierwsze wrazenia - uruchamia sie wolniej, dziala szybciej bardzo stabilne radio (radio to wszystkie polaczenia bezprzewodowe, kamera, fm, gps itp), stabilniejsze niz przy 6 dobra - powalilo mnie, wlasnie sciagam customa i kolejny upgrade jak tylko zrobie sobie kawe (nie chce mi sie instalowac wszystkiego oddzielnie i odchudzac windy - wiec zasysam gotowego customa) god bless the oggsync - kalendarz i kontakty synchronizowane na zywo z serwerem googla - bez tego kazda zmiana softu byla by koszmarem :D |
@nimal
a 6.1 to nie vista :D a pami***281;taj Vista to Z***321;O |
Cytat:
|
ostatnia noc i lece odwiedzic Coreczke
choc na chwile ;p |
Cytat:
To już wiem, czemu czasami mi nie gra. Radio z windowsem nie może być stabilne, tym bardziej bardzo :nie: |
zakupi***322;em:
- 5 ***347;rub M8 - 5 podk***322;adek do tych***380;e ***347;rub - 5 nakr***281;tek samo-kontruj***261;cych do tych***380;e ***347;rub i podk***322;adek czyli monta***380; foteli zacz***261;***263; czas ju***380; na 101***37; :D P.S. koszt zakup***243;w to ... ca***322;y jeden z***322;oty osiemdziesi***261;t groszy :jupi: |
:dancing:
|
Montuj, montuj.
Zawsze to jaka***347; namiastka hondy :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59. |