![]() |
Wyobraźcie sobie na najbliższym zlocie Jarsona z Edem...
|
tzn. Jarson na dolnym, a Edzisko na górnym łóżku :>
|
Rycho tego nie zdzierży.
|
Cytat:
|
Będzie jęczał, co to nie wiadomo, może że się butelkę od wódki za głośno odkręca, jak to ostatnio było. Ja rozumiem tupot białych mew, ale żeby pękanie blaszki we flaszce? :D
|
Rycho jest po operacji.
Nie może oddychać atmosferą etanolową. |
Wymontowałem, rozmontowałem i wyczyściłem przepustnicę. :D
Po złożeniu wszystko działa lepiej niż przedtem. :jupi: |
Cytat:
Cytat:
|
Ma. :taktak:
Z przodu nówka funkiel, z tyłu trochę już zdarte, ale do jesiennej zmiany wytrzymają. :] |
Ja zaraz muszę jakieś dwie na przód wybrać, letnie, ale co będą w zimie trzymały też trochę, jak te co mam Michelin Energy Saver cośtam.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ojtam, ojtam. idę spać, a to najbardziej pozytywne jest. Kot mi tylko uciekł, a to fajny przytulawka w nocy, jak nie przesadza, ;)
|
Opłynąłem dziś jezioro Białe (Okuninka k. Włodawy). Ok. 3,7 km, rekord (zwykle biegam, a pływam na dłuższe dystanse bardzo rzadko). Płynąłem w płetwach, ale sądząc po krótszych odcinkach w płetwach i bez, jedyną różnicą gdybym płynął bez byłaby większa ilość czasu potrzebna na pokonanie dystansu.
Po wyjściu z wody przez kilka metrów nie mogłem się zatrzymać, bo miałem wrażenie, że bym się wówczas przewrócił :P Bite dwie godziny kąpieli, ale lepiej ochłodzić po tym skwarnym dniu po prostu się nie dało ;) |
Przepłyń pobliskie jezioro Wspólne, to będziesz kozak :)
|
Nieraz zachodziłem tam lub zajeżdżałem rowerem z przyjaciółmi. Jeśli miałbym szczęście i nie trafił na gniazdo żmij, to po prostu utopiłbym się zaplątany w wodorostach ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49. |