![]() |
co do gier - nie mam takeigo tytulu - a testowalem wiekszosc nowych - lacznie z gta3, mafia, ut2k3, medieval - ktory by nie dzialal
a q3 (na starej karcie - teraz to nei ma znaczenia) robil serio 10 fpsow wiecej, szybciej ladowaly sie mapy itp |
dobrze byłoby jeszcze zainstalować service pack 3 do niego i nowe poprawki, które wejdą w kład service pack-a 4, wiecej znajdziesz na stronach microsoftu lub na www.winxp.com.pl (adres mylący ale strona dotyczy win2000 i xp, zawiera sporo porad, tricków itp. - polecam)
|
Ciekawe sa zawsze opinie jaki to system jest najlepszy :D
No wiec doloze swoja skromna cegielke i powiem, ze jak dla mnie to lepszy jest xp. Ktory wygladem przypomina w2k wiec nie musze sikac jak widze te bajery w xp ;) i przez to podobno nawet jest wtedy wydajniejszy. |
Więc tak mam winde 2000PL od roku w multimediach jest SZYBSZY XP i takie herezje że 2000 to hmmm....(a przynajmniej na 1000% gry)
SIECI i inne bajery (mam 3 sieciówki) ONLY 2000 (pprzejsciowo bo mam już red hata 8,0) Stabilność wspaniała.Miałem XP ale pod względem obsługi sieci taki sobie. Pozatym moje ogólne wrażenie ....BEZ SIECI bierz XP, Sieci: 2000. I nikt nie bęzie plutł że XP jest gorszy i więcej wymagający ...LUNE można wyłaczyć. I od razu MNIEJ zajmuje. Nie żebym bronił XP ....2000 to jest moc ale nie że jeden wyskoczy z hasłem a wszyscy przytakują a w zasadzie nie mieli pewno do czyniena z sysem.... |
Tak czytam,czytam i chyba się napaliłem^_^
Z moim win98SE już nauczyłem się żyć,ale mimo wszystko czasami potrafi wkurzyć Trzeba będzie trochę poczytać na ten temat |
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i zwolenników w2k.
Paput zatwardziały zwolennik w2k. PS. Innych też pozdrawiam - tylko troszeczkę mniej.:jezyk: |
!!!witam!!!
Mam pytanie ile kosztuje taki orginalny win 2000 pro pl(705zl) to znaczy aktualizacja, bo oem "caly" patrz wyrzej..... .....i czy przypadkiem nie ma problemow z zakupem go(orginal)..... .....i czym sie rozni pro do nie pro(troche glupe pytanie)....... .........ja osobiscie uwarzam ze warto miec orginal systemu, mam 98, i nie miewam takich cyrkow jak moi kumple z piratami....... |
Cytat:
Win2k to taki mniej zbajerowany graficznie XP Pro |
Cytat:
|
Witam !
Ok mam pare pytań ! - dlaczego podczas łądowania sie systemu - szłysze na moment dzwiek stacji FDD ?? - dlaczego zawsze podczas startu mam komunikat o jakis miejscach sieciowych czy czyms w tym stylu ? - Czy pod 2k nie ma "Kompozycji pulpitu" - najmniej wazne. |
Cytat:
a wiec nie bylo wersji NIE PRO |
Cytat:
2. Komunikat jest, ale o aktualizacji połączeń sieciowych - całkiem normalna sprawa, w szczególności iż w w2k ta sprawa jest ważna i system potrafi optymalizować połączenia sieciowe wszelkiego rodzaju. 3. Chyba nie ma - ja przynajmniej się nie spotkałem. |
ja polecam lekture WINDOWS 2000 RESOURUCE KIT (tysiece stron czystych informacji a nie jakis bam bajek :D )
|
Ale to jest do wersji Server... a Proffesional to troche co innego. Zreszta juz Laserowi wyslalem Windows 2000 Proffesional Resource Kit :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |