![]() |
Rycho ma wszystkich spisanych.
Odpaliłby im to za równowartość paru pompek. |
Na złość babci przeziębię sobie uszy.
|
albo mazowszańską lub mazowiecką. :]
|
ale na złość prezesowi możemy podać narodowość śląską :P
albo kaszubską ??? albo nowohucką k***a |
Przepisałem się też -:>
Spis jest bezsensowny - same pytania dotyczą informacji, które można znaleźć w oficjalnych danych osobowych posiadanych przez urzędy -i powinien nosić nazwę 'Jak tu ukraść jak najwięcej z 500mln zł'k***a W Niemczech ostatni spis był w 1987 roku ale dlatego ze wywolal protesty z powodu kosztów to później spisów nie przeprowadzano. |
Powiłem Jeszuę, czy mam dać się spalić?
|
Raz się spisałeś i alimenty do dzisiaj...
|
Akurat ja znam jednego gościa z Bangladeszu, obywatelstwo polskie. :D
Moją mamuśkę też spiszemy przez internet, nie będą mi tu łaziły jakieś rachmistrze, no chyba, że jakieś fajne rachmistrzynie, to spiszę się jeszcze raz. ;) |
Zestaw nazwany "pełnym", to właśnie ten podstawowy, bez pytań o mieszkanie, religię i stosunki.
"Reprezentacyjny" to ten rozszerzony. Gdzieś była jakaś akcja, aby podawać "narodowość" Bangladesz czy Mongolia, nie pamiętam. Ktoś widział? Podałem narodowość polską, ale... definicja narodowości podana w spisie nie nastrajała mnie do tego. Edu, no właśnie dlatego sam spisuję się via Internet i innych namawiam, bo gdyby każdy tak zrobił, to spis kosztowałby 100 000 zł + niewielkie koszta obsługi osobistej osób wiekowych, ułomnych, skrajnie ubogich czy nielicznych outsiderów, kloszardów, pijaków etc - powiedzmy, że 10 milionów zł. Głupota kosztuje :ysz: Pięćset baniek tym razem. |
Pali jesteś Marsjaninem? ;p
Zaraz się spiszę, ciekawe jaki zestaw dostanę? //Dostałem zestaw podstawowy. Już po całym wielkim halo za 500 milionów... :] |
Cytat:
Namierzyli Cię! Spier..laj do Paragwaju. Mi kazali tylko odpowiadać na podstawowe pytania. |
Narodowy Spis Powszechny
http://www.stat.gov.pl/gus/nsp_PLK_HTML.htm
Nie rozumiem dwóch rzeczy: 1. Czy mogę wpisać "narodowość" spoza listy? Niby jest taka opcja, ale treść z formsa znika po wpisaniu. 2. Czy jeśli to wypełniłem, to już nikt do mnie nie przyjdzie ani nie zadzwoni? Żądano ode mnie spisu "pełnego", bez badania "reprezentacyjnego". |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |