Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.03.2006, 18:27   #11
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez mp666
a dlaczego nie na świadków jehowy, buddystów czy islam ? a może od razu wprowadzimy obowiązek płacenia im abonamentu jak za tv? to są złodzije i tyle, nie dość, że okradają ludzi na mszach itp to jeszcze biorą z kasy państwa !
ja ostatecznie stałem się przeciwnikiem kościoła po pogrzebie mojej babci, na którym, nie dość, że ksiądz dostał w łape, kościelny dostał w łape, organista dostał w łape i grabaż dostał w łape, to jeszcze chodził jakiś cymbał i zbierał na tace !! no bez przesady !! na pogrzebie !! myślałem, że mu tą tacą w morde przywale !!
Dobrze gadasz.Ja jestem chrześcijaninem ale nie katolikiem.Dla mnie kościoły to tylko prywatne firmy,nie byłem w kościele od 5-6 lat i pewnie tak zostanie.
Pamiętam , że na pogrzebie dziadka też kościelny zbierał kase i miałem takie same odczucia jak ty.
A wydawanie naszych pieniędzy z podatków na ''świątynie pychy'' to skandal.
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: