![]() |
no dobra, dopisuje sie :)
patch 1.32 zainstalowany OSP sie wlasnie sciaga ;) |
Cytat:
ps. mecze anarkiego - sadze ze doszedlem juz do kresu swoich mozliwosci... |
Ilość załączników: 1
A tu podaje fajną rzecz, dla tych którzy nie lubią migotania obrazu podczas granie w Q3A:
Wywołaj konsole klawiszem ~ potem wpisz: /r_displayrefresh np. (*)75, czyli: /r_displayrefresh 75 ENTER /vid_restart ENTER (*) - ustaw odświeżanie (Hz) odpowiednio dla rozdzielczości. W załączniku jest plik z powyższym opisem. |
witam
musze niestety odwolac turniej q3 - jak cos to moze sie odbyc w jakims pozniejszym terminie mam troche klopotow zdrowotnych i nie bedzie mnie (raczej) przez najblizsze 10 dni w zwiazku z tym ciezko bedzie zeby postawic serwer moze to i lepiej bo sporo osob ma problemy z q3 wiec moze przez ten czas potrenuja i poustawiaja co i jak przepraszam ze tak to wyszlo ale coz niestety zdazaja sie przypadki losowe ps. moze przez to sidu z nami zagra :D |
No to już wiem dlaczego nie mogę ostatnio połączyć się z Twoim FTPem aby dokończyć ściąganie tego Q3 :(
No ale nic - zdrowie jest najważniejsze - więc kuruj się stary :) |
Dzieki.
Ftp dziala codziennie ale w roznych godzinach startuje i o roznych wylaczam wiec probuj dalej. Co do zdrowia to powiem ze poki co zywie sie kisielami i innymi kaszkami wiec na bank turniej sie nie odbedzie. Nie jestem w stanie spokojnie myslec a co dopiero grac. Odlozymy to na koniec listopada lub poczatek grudnia moze jakos sie zgramy. A poki co bez odbioru. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:07. |