![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Taki Master Cards:D
Data rejestracji: 01.01.2005
![]() |
Nec E228
Mam zamiar kupić ten telefonik lecz najpierw chciałbym o opinie się spytać fachowców, proszę o szybka odpowiedź (np. interesuje mnie czy telefon mam kamerę VGA i jak zdjęcia wychodzą?) :\ :cool: ?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Aparat z przodu telefonu robi zdjęcia w rozdzielczości CIF... Są one trochę słabszej jakości, ale w porównaniu z Sony Ericsonem T610 lub Siemensem C65 są o niebo lepsze... ![]() Kamera kręci filmy długości 23sek... Trochę krótko... ![]() Denerwujący jest dźwięk aparatu przy robieniu zdjęć. Ale niestety nie da się go wyłączyć... ![]() Jeśli jeszcze masz jakieś pytanka, to wal śmiało... Koło południa rzucę w załączniku parę fotek, które robi ten telefonik... Ale ogólnie wypas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
Czekam z nicerpliwością
![]() |
#4 |
Ismail Delivered
Największe zdjęcie - VGA
Mniejsze zdjęcie - CIF A w rarze spakowany jest filmik z teho tela, na którym mój najmłodszy braciszek testuje nowe możliwości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
polecam polskie forum o nec'ach http://nec3g.info/forum/index.php
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BATISTA
Data rejestracji: 22.08.2003
![]() |
Odradzil bym ci baterie tszyma 2 dni a zdiencia take sobie mam go z 6miesiecy i nie jestem zadowolony
sorry za blendy jak som
![]() |
#7 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Telefon jest przeogromny. Lepiej kupić E616V, jest rozkładany i co za tym idzie - mniejszy, chociaż i tak nadal uważam, że jest duży. Telefony te mają sens tylko w Idei i w Plusie - bo tylko tam można korzystać z internetu przez GPRS.
![]() |
#8 | |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
Jest jakaś strona poświęcona temu NEC'owi (żeby były wszystkie dane techniczne)
A jeśli chodzi o e616v owszem jest mniejszy ale ja nienawidzę telefonów z klapką. I czy to prawda ze ma: Lampę do zdjęć? zestaw głośno mówiący? ze mp3 działa tylko na dodatkowej rozszerzonej pamięci ?
www.sonyericsson.com :cool: Nie piją nie jedzą, a rosną ? ...Ceny ![]() Ostatnio zmieniany przez zacuś : 26.02.2005 o godz. 12:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
1.prwada 2.prawda 3.nie prawda - p.s. ja zamiast mp3 wrzucam pliki w wma (zajmoją srednio o polowe mniej niz mp3 - oczywiscie przy odpowiedniej kompresji) aha ja osobiscie tez nie lubie telefonów z klapką, ale ten mnie zauroczył i musiałem go kupić. Powiem tyle że jestem bardzo zadowolony, telefon wart pieniędzy aha co do bateri ta mniejsza 1300mA - wytrzymuje ok 3-4dni(zalezy od uzytkowania) natomiast 1800mA - ok. tygodnia LINKI : http://www.fkn.pl/forum/list.html?f=30 - forum http://mobilefreakz.cjb.net/ - gry www.nec-mobile.info http://www.mobango.com/community/mobile_software - świetna strona - tapety,gry itd pozdrwiam
![]() |
![]() |
#11 |
Ismail Delivered
A E616v ma limit wgrywania pliku o pojemności max 5mb ??
I czy można wgrywać na niego kabelkiem Javę ?? Bo w e228 jest limit i javy kabelkiem nie da się wgrać... Trzeba ściągać z neta... Ale limit 5mb się da obejść... Ale do tego trzeba mieć kartę pamięci i adapter do niej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz
![]() |
Wszystkie mają limit 5 mb i nawet jeżeli wgrasz większy plik, to telefon go nie odczyta. Javę wgrywa się tylko i wyłącznie przez GPRS łącząc się z internetem, a ten działa tylko na kartach Idei i Plusa.
![]() |
#13 | |
Ismail Delivered
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
ograniczenie jest tylko gdy wgrywasz plik przez KABEL natomiast przy wgrywaniu plików na karte przez adapter nie ma ograniczenia pozdro
![]() |
![]() |
#15 |
Wyjadacz
![]() |
Bardzo możliwe, ja tego nie sprawdzałem, więc nie mam pewności. Ale słyszałem, że przy próbie odczytu takiego pliku wyskakuje błąd.
![]() |
|
|