![]() |
Powiedźcie jeszcze coś o tym telefonie no proszę :P np. czy już ktoś wpadł na to jak pozbyć się tych ograniczeń?
|
dobry telefonik dam ci gg fachowca ktory sie zna na tym bardzo dobrze i zapytaj go oco chcesz a napewno odpowie on sie w to bawi 3342400
|
Cytat:
ale to nic wrzuciłem na próbe zagraniczny film i wciepłem tez do niego napis (czcionka 12 ) i powiem tyle REWELKA |
To super ..... od jutra go będę miał ale żeby mi ktoś jeszcze powiedział gdzie znaleźć polską instrukcje do e228 za darmo plizzzzz podajcie strone albo załączcie plik jak ktoś ma.
|
no kiedys taka instrukcja krążyła po necie - ale było to tłumaczone przez translatora (wiec wiadomo jaka jakość tłumaczenia)
dziś nie ma się co rozczulać tylko załadować polskie menu - jak będziesz chciał to podam ci namiary na gościa co zrobi to TANIO (chłopaki ogłaszjaą się tez na allegro , sa z gliwic - sam robiłem u nich 4 telefony i wszystko śmiga, a jeden to mi sie wogóle nie włanczał jak zrobił go wczesniej "fachowiec" ale dałem tym gościom i po 10min był jak nowy ) pozdro |
Hej skąd moża ściagnąc sterowniki do e228? Prosze o szybka odpowiedź.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:47. |