![]() |
Ilość załączników: 1
chyba mam szczegolne wgledy u TPSA... :D
chyba juz wiem, dlaczego otrzymalem taki komunikat :D wystarczy spojrzec na ponizszy obrazek: |
Kolejnego tentu o Neo+ nie chce więc napisze tu.
Chodzi o rachunek. Dzwonie na tą "różową" linę i oświadczam, że ruchunki nie przychodzą za neo. Podaje numer domowy i okazuje się że nie mam tej usługi. Pani bardzo "miłym" i "chętnym do rozmowy" :) głosem odpowiada, że zaraz wpisze. Po czym informuje, iż w rachunku za styczeń przyjdzie opłata za Neo. Rachunek przyszedł bez wkoty za neo. Dzwonie kolejny raz, pytam czy mam pod tyn numerem NEO? .....NIE To Ja chce płacić rachunki a TP nie przyjmuje. Nawet mi się to podoba........... Chyba sobie wezme kredyt i nie będe go spłacał. Może nie chcą kasy tylko społecznie działają |
Ja jak zrobilem awanture w pazdzierniku to zaczely rachunki przychodzic, ale to szczyt bezczelnosci ze teraz mi przyszlo wyrownanie za tamten wrzesien i pazdziernik za ktory nie zaplacilem (oczywiscie to moja wina bo powinienem profilaktycznie zadzwonic na niebieska linie i spytac sie czy oby napewno naliczaja mi juz oplaty za podpisana umowe). Nie dosc ze dzwonilem w n miejsc zeby zalatwic to zeby z laski swojej wysylali rachunki to jeszcze po prawie pol roku przychodzi wyrownanie ...
|
Cytat:
|
Cytat:
No coz, jeszcze sie nie zdecydowalem, czy tam isc i zrobic awanture, czy po prostu rachunek wyrzucic. Ale blizszy jestem chyba raczej tego drugiego, bo szkoda mi ostatnio czasu na uzeranie sie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:28. |