![]() |
Cytat:
Miłego dnia PS. Dziś dostałem fakturę za modem Sagem. Teraz jak to zapłacić: osobno czy też przyjdzie z rachunkiem za telefon? Pewnie wtedy też będzie kwota za abonament. |
Cytat:
Tak wiec modem dalej nie dziala, ja do Tepsy nie moge sie dodzwonic i tak to wszystko wyglada. I niech mi ktos jeszcze powie, ze ta firma nie jest monopolista... |
Sprawdz jeszcze, czy masz dobrze dociśnięty kabel telefoniczny w mmodemie i gniazdku. Też miałem podobny komunikat, lecz wystarczyło dopchnąć kabelek w modemie.
|
Cytat:
modem musisz zaplacic sobie sam. jeszcze jedno: obojetne jest, jaki sie wpisze numer telefonu w opcjach polaczenia, zawsze was polaczy. |
Cytat:
|
Ja osobiscie miałem inne kłopoty z neo. Zamówiłem przez 0800102102 no i po 48 godzinach miałem być zweryfikowanya, a po 8 dniach mieć już modemik dostarczony przez kuriera. Czekałem 2, 3, 4, 5 dni i nic ciągle dzwoniłem i miałem info, że musze czekać bo mnie jeszcze weryfikują. Po 8 dniach zadzwoniłem ponownie, odebrała jakaś lala, która odziwo wiedziała o co chodzi przeprosiła kazała poczekać 5 minut i sprawe załatwiła. No i od tego momentu minął tydzień i modemik był dostarczony. Wniosek taki, że jak sie chce to sie da wszystko załatwić i to uprzejmie. Dodam tylko, że telefon na którym jes neo jest na ojca od 18 lat, co nic nie daje, bo i tak trzeba klienta weryfikować. Kumpel ma tel. może ze 3 lata i on nie musiał nic weryfikować. Ciekawa ta polityka TPSA. Dobrze,że jakoś im ta usługa działa ( nie licząc wczorajszej zwiechy). Pozdrawiam
|
a zwiecha wczorajsza byla niezla - koles z infolini mi powiedzial jasno: 80% kraju nie ma neta... a my nic nie wiemy...
lol - ale podziekowalem mu za szczerossc i nawet nie klalalem za glosno... |
Cytat:
Pozdro;) |
Wczoraj dzwonilem i mowili ze zwiecha!
Wkurzylem sie bo musialem pisac referat!!! Ale juz jest ok! Ale przez 2 miechy nie bylo zwisu.Przynajmniej u mnie. A ktos wie czy jest mozliwe przyspieszenie tak jak isdn (infojama.pl) neo? Chyba nie.Cos mi sie obilo chyba przez uszy |
nie ma takiej mozliwosci
co do zwiechy - zwiecha dotyczyla tych ktorzy nie byli zalogowani - bo powalila sie autoryzacja - jesli byles zalogowany i cie nie wywalilo (mnie np wywalilo) to awarii mogles nie zauwazyc (poza tym ze dns3.tepnet.pl byl niedostepny przez pare godzin) |
ja wlasnie resetowalem kompa.I po wlaczeniu ponownie.ZONK.Oby to sie nie zdarzalo wiecej
|
Cytat:
Zobacz tu: http://donkey.outs.pl/index.php?showtopic=9711 Programik jest do przyśpieszania ISDN'a i DSL'a. Neo+ działa na DSL'u. Jak działa program to nie wiem. Jeszcze nie próbowałem. Pozdro;) |
Cytat:
|
Dla zainteresowanych podaję drugi numer PartyLine TPSA:
9393. Numer jeden, to bezapelacyjnie 0800102102 :D Miłego dnia |
Ja swoj modem-router resetowalem 3 dni temu i od tamtej pory nic sie nie dzialo ... (potwierdzalo by to ze problem byl tylko u osob ktore w tym czasie sie logowaly)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |