![]() |
Cytat:
|
Cytat:
czyli chyba póki co nie naliczają tranferu || |
mam to samo a poza tym strona panelu si***281; zmieni***322;a
|
Ilość załączników: 1
Jak mam to rozumie***263; :hmm: czy kto***347; te***380; tak ma :> chodzi mi o sum***281; ***347;ci***261;gni***281;tych danych , juz tak mam od 3 dni
pod firefoxem i IE tak samo |
Cytat:
Ale teraz faktycznie tpsa naprawila te liczniki i zliczaja z dokladnoscia do bajta ;).. nawiasem - cos im wreszcie udalo sie normalnie i dobrze zrobic.. choc nie dzialalo za dobrze przez rok ;D |
Cytat:
Generalnie to, co jest w regulaminie Neo się z nimi pokrywa - poza jednym wyjątkiem: kara umowna to ilość dni bez usługi razy 1/15 (jedna piętnasta) średniej z rachunków z ostatnich trzech miesięcy (czyli w tym wypadku rzeczywiście abonamentu, jeśli opłata jest stała), a nie 1/30 (jedna trzydziesta). Obniżka w abonamencie rzeczywiście wynosi 1/30 za każdy dzień. |
Cytat:
Cytat:
To b***281;d***261; "groszowe sprawy" jednak nie mam zamiaru odpuszcza***263; sobie cho***263;by tej z***322;ot***243;wki. Cytat:
|
U mnie licznik nadal zwiechany, stoi od 26.05.2006. Czy w zwiazku z tym moge ciagnac ile wlezie? Czy w koncu kiedys przeskoczy i policzy mi to wszystko co sciagnalem od poczatku czerwca ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dostaniesz fakturę korygującą. Pewnie koło stycznia 2007. A jak już wyjaśnisz, że to nie Ty im, a oni Tobie są winni to następnym razem dasz spokój..:haha: |
Informujemy, ***380;e z***322;o***380;ona przez Pana reklamacja, dotycz***261;ca us***322;ugi neostrada tp, jest uzasadniona i zosta***322;a przez nas uznana.
B***281;d***281; mia***322; na piwo i paczk***281; paluszk***243;w :D |
Cytat:
|
<neo_angin> ale mi sie *****wo wakacje zaczely :/
<asia> czemu tak? co maturka zle poszla? <neo_angin> nie matura luzik. <asia> co pogoda nie taka ? ja nie iwem jak tam u was w Lodzi jest <neo_angin> no pada troche, ale generalnie jest ok <asia> prezentu na dzien dziecka nie dostales ? :P <neo_angin> niee, dostalem i nawet sporo ale i tak chujnia <asia> no to co jest nie tak? <neo_angin> jest pierwszy dzien miesiaca, godzina 19.30, a ja ****a mac do tej pory nie mam normalnej predkosci na neostradzie ****a mac ! |
Cytat:
napewno każdy kto ma możliwość przejścia z tepsy do dialogu czy netii już dawno to zrobił |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |