![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
winamp+nagrywanie zcegos w tle=slaba jakosc dzwieku.
witam.
mam wielki i denerwujacy problem z winampem.(tylko w XP) jezeli slucham czegos w winampie i w tym samym czasie nagrywam cos (obojetnie czy to plyta cd czy dvd i na kazdej z 2 nagrywarek), to jakosc dzwieku z winampa sie "psuje". tzn slychac to tak, jakby winamp mial bardzo maly czas probkowania podczas odtwarzania.dodam, ze jest to niezalezne od predkosci nagrywania. szukalem w opcjach winampa zmiany latency,lecz nic takiego nie znalazlem.moze jakis plugin tzreba sciagnac, zeby sie tak nie działo? wydaje mi sie, ze kiedys bylo to opisywane na forum,ale jakos nie umiem tego znalezc. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
hmm... coś nie tak z DMA
|
|
|
#3 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
i nie zajmuje tyle pamięci i zasobów
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() nie żebym coś miał do Foobara, ale takie gadanie nie pokrywa się z rzeczywistością a wracając do problemu... co to za karta? może nowe stery by coś zdziałały
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 13.09.2004 o godz. 14:51 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
![]() |
ale mi sie nie podoba interfejs foobara.
a co do DMA.... jest na 100% wlaczone. zapomnialem dodac,ze jest to tez niezalezne od programu ktorego uzywam do nagrywania(nero,clone dvd,alcohol) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
U mnie identyczny problem pojawił się po zaintalowaniu steroników dołączonych do karty dzwiękowej. Na sterach z XP tego nie ma. Problem pojawia się nie tylko przy nagrywaniu ale także przy odtwrzaniu jednocześnie czegokolwiek z CD. Moja diagnoza - sterowniki od karty.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
![]() |
stery mam z xp