Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.04.2004, 13:26   #8
H-y-d-e
Redakcja

Data rejestracji: 20.01.2004
H-y-d-e zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dobra odgrzeje temat...

Bo jest tak:
Chodzi taka plotka ze na modemie usb oferowanym przez TPSA nie da sie udostepnić połączenia na zasadzie ICS, niektórzy twierdza że właśnie na tym Sagemie - ale tu juz wiem ze to nie jest prawda.

Jednak skądś sie ta plotka wzięła. Może stąd ze obsługa w telepunkcie tak twierdzi - ale to wiadomo ich zmyła i niekompetencja - oni myślą że bez routera się nie da.
Może stą że jeśli zainstalujemy soft z TPSA to się autentycznie nie da - ale wiadomo - tego softu nie trzeba instalować a korzystać z neo i tak można.

Tu sie mi nasuwa pytanie - czy może jest jakiś modem który działa tylko z softem TPSA, i w efekcie rzeczywiscie nie da się dzielić netu - teoretycznie możliwe - ktos wie cos na ten temat?
A najistotniejsze dla mnie pytanie to czy przypadkiem takim modemem nie jest THOMSON Speed Touch 330 USB. Bo tepsa nie ma juz u mnie w mieście Sagemów i będę brał tego Thomsona.

Jeśli ktos dzieli neo na tym thomsonie to przoszę niech napisze.

Dzięki wielkie
H-y-d-e jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: