![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#76 | ||||||||
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
A to według Ciebie były komplementy?: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Że nie wsponmnę już tej wypowiedzi, w której chciałeś mnie ****ebać, czy coś w tym stylu. Niektórzy mogliby odczytać to jako groźbę. Teraz jej już nie ma i nie wiem, czy to ty ją skasowałeś, czy Mod. Cytat:
Przedstawiając swoje wyliczenia miałem na celu ukazanie absurdalności właśnie sloganów TP, oderwania ich od rzeczywistości i wpuszczania nieświadomych użytkowników w maliny. Samo wprowadzenie nowej oferty pozostawia też wiele do życzenia: na kilka dni przed 1.09.2004 - dniem wprowadzenia limitu 5GB na wszystkie opcje NEO, ładnie ubrane w mundurki z logo France Telecom w telepunkcie nic o tym nie wiedziały. Wszystko odbyło się po cichu, tak żeby przypadkiem klienci świadomi faktu ograniczenia, nie odeszli do konkurencji. To jest CELOWE WPROWADZANIE BŁĄD w przypadku takiej firmy jak TP. Osobiście nigdy nie podpisuję umów, których wcześniej nie przeczytam, ale byłem świadkiem już po 1.09.2004r. rozmowy "telepunkcistki" z klientem w średnim wieku, który chciał sobie zainstalować NEO i cieszył się, że będzie miał takie szybkie łącze i będzie mógł sobie podzielić je na 3 komputery w domu dla siebie i dzieci. Możesz tylko wyobrazić sobie jego zdziwienie i złość (wynikającą głównie z celowego niedoinformowania), gdy uświadomiłem mu po tej quasi-merytorycznej rozmowie, że będzie musiał mieć świadomość ograniczenia do 5 GB na wszystkie komputery. Cytat:
Nie znajdziesz w nim natomiast słowa narzekania, bo nie to było moim celem, ale demaskowanie nieuczciwych względem klientów działań. Dlatego również nie zgodzę się z twoją opinią, bo mimo wszystko kilka osób rzuciło ciekawe światło na tę sprawę, zamiast mnie obrażać i skazywać innych na czytanie tekstów nie związanych z tematem. Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#77 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#78 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm.. a ja tak czytam Wasze wypowiedzi (Wasze - tj. memorando i morris) i w sumie zastanawiam sie o jaka glupote wy sie klocicie..., zeby ludzie tylko takie problemy w zyciu mieli...
.No, ale dobrze, ze doszliscie do porozumienia ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#79 | ||
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam również ![]() PS. Tak serio, to życzę Wam szczęścia. Cytat:
Pozdrawiam
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 12.10.2004 o godz. 17:24 |
||
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Ciekawe co ja bym miał za taką soczystą wypowiedź ?
|
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
osła z rzędem, albo muła ^_^ ![]() z przedrostkim "e-" oczywiście
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 13.10.2004 o godz. 04:01 |
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
Widzę że nie jesteś w temacie, może proszę o wypowiedź moderatora ? |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
^_^
|
|
|
#84 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
Właśnie o to mi chodziło - dziękuję...
|
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Widocznie nie jestem Ale chętnie przyjmę nową wiedzę ![]() Na czym podpadłeś imć Ciapkowi?
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 13.10.2004 o godz. 15:09 |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Guru
![]() |
Ja nigdy w życiu nikomu nie podpadłem, jestem grzecznym i bardzo łagodnie usposobioną istotą ludzką niezdolną do waśni i zadzierania z innymi userami
A to że moje zdanie na pewne tematy jest przeważnie inne i oczywiście je wyrażam to już inna sprawa. Czasem lecą także bluzgi, chociaż - nie, ja nie bluzgam, to na mnie bluzgano ![]() Miłego dnia... |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#88 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.09.2004
![]() |
życie w polsce jest trudne, monopolista się rozwija, inne firmy upadają. Co ma zrobić biedny człowiek? Net musi być, i telefon też. Do USA nam daleko, no ale może za niedługo....
|
|
|
|
|
|
#89 | ||
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Jak tam byłem, to pod drzwi mi podrzucali płytki z kodem dostępu do netu za darmochę na 500 godzin np. przez AOL, tyle że nie miałem czasu tego wykorzystać... praca, praca, praca... Cytat:
Już chyba jestem w temacie
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 14.10.2004 o godz. 05:33 |
||
|
|
|
|
|
#90 |
|
Guru
![]() |
Gratuluję, ale wydaje mi się że ktoś Ci podpowiedział