Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.10.2004, 15:11   #76
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
cytuję : ja nie gustuję w kotkach idź zmień sobie kuwetę facet jak mam to odebrać odebralem poprawnie jako inwektywę wyrażającą moje zboczenie polegające na gustowaniu w kotkachg czyli zoofilię...
To nie ja zacząłem zwracać się agresywnie do ciebie, jako uczestnika forum.
A to według Ciebie były komplementy?:
Cytat:
Napisany przez memorando
pier*** się ze swoimi sloganami (...)
Cytat:
Napisany przez memorando
wont to nie stajnia augiasza niepodoba się neo to zrywamy umowę a nie pierd**limy o chopinie jak potłuczeni(...)
Cytat:
Napisany przez memorando
sorrki ale jestem brutalem i te slodkjie oczka w awatarze są tylko aby zmylić ofiarę mojego gryz gryz
Czyli Ty jesteś brutalem, a wszyscy twoi rozmówcy to ofiary?

Że nie wsponmnę już tej wypowiedzi, w której chciałeś mnie ****ebać, czy coś w tym stylu. Niektórzy mogliby odczytać to jako groźbę. Teraz jej już nie ma i nie wiem, czy to ty ją skasowałeś, czy Mod.

Cytat:
Napisany przez memorando
...wybacz ale mam też granice wytrzymalości jak ktoś pisze posta będącego starą jak świat prawdą że tepsa to dno i nic nierobi aby bylo lepiej tylko ględzi aż uszy wiedną że tepsa beee ja rezygnuję z neostrady i tepsy mam ich w d i nie chrzanie że są do bani ale posiadam i nie robię nic aby poprawić sytuacjke mam 30 dniowe wypowiedzenie i rezygnuję z czegoś co niespelnia moich oczekiwań sorrki morris ty przegiąłeś dawając posta będącego kolejnym zapychaniem forum
Jak widzisz po ilości postów i różnorodności wypowiedzi, to problem wcale się nie przedawnił, bo telekomuna tworzy nowe promocje, ale wg starej mentalności.
Przedstawiając swoje wyliczenia miałem na celu ukazanie absurdalności właśnie sloganów TP, oderwania ich od rzeczywistości i wpuszczania nieświadomych użytkowników w maliny. Samo wprowadzenie nowej oferty pozostawia też wiele do życzenia: na kilka dni przed 1.09.2004 - dniem wprowadzenia limitu 5GB na wszystkie opcje NEO, ładnie ubrane w mundurki z logo France Telecom w telepunkcie nic o tym nie wiedziały. Wszystko odbyło się po cichu, tak żeby przypadkiem klienci świadomi faktu ograniczenia, nie odeszli do konkurencji. To jest CELOWE WPROWADZANIE BŁĄD w przypadku takiej firmy jak TP. Osobiście nigdy nie podpisuję umów, których wcześniej nie przeczytam, ale byłem świadkiem już po 1.09.2004r. rozmowy "telepunkcistki" z klientem w średnim wieku, który chciał sobie zainstalować NEO i cieszył się, że będzie miał takie szybkie łącze i będzie mógł sobie podzielić je na 3 komputery w domu dla siebie i dzieci. Możesz tylko wyobrazić sobie jego zdziwienie i złość (wynikającą głównie z celowego niedoinformowania), gdy uświadomiłem mu po tej quasi-merytorycznej rozmowie, że będzie musiał mieć świadomość ograniczenia do 5 GB na wszystkie komputery.

Cytat:
Napisany przez memorando
...i na dodatek nic niedociera do ciebie że też jesteś winny tej sytuacji(...)
Masz rację - nie dociera. A to dlatego, że mój topik był skierowany do ludzi zainteresowanych tym tematem i umieściłem go zgodnie z kategorią forum CDRinfo "OFF TOPIC". Moje obliczenia wydały mi się ciekawym punktem wyjścia dla dyskusji w świetle dokonań TP. To że okrasiłem je wypowiedziami niepochlebnymi dla TP, to już inna sprawa.
Nie znajdziesz w nim natomiast słowa narzekania, bo nie to było moim celem, ale demaskowanie nieuczciwych względem klientów działań. Dlatego również nie zgodzę się z twoją opinią, bo mimo wszystko kilka osób rzuciło ciekawe światło na tę sprawę, zamiast mnie obrażać i skazywać innych na czytanie tekstów nie związanych z tematem.

Cytat:
Napisany przez memorando
...chcesz?? podajmy sobie ręce niejestesmy malpami
Miło, że to w końcu dostrzegłeś.

Cytat:
Napisany przez memorando
...i zapomnijm y o wspolnych obelgach przepraszam chyba że nieumiesz też tego przyjąć do wiadomości
Nie zapomnę, bo jeszcze skleroza mnie nie dopadła, ale jestem skłonny "puścić w niepamięć" i w tej sytuacji powiedzieć przepraszam do twojej drugiej połówki, jeśli poczuła się dotknięta.
Stary 12.10.2004, 15:41   #77
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
To nie ja zacząłem zwracać się agresywnie do ciebie, jako uczestnika forum.
A to według Ciebie były komplementy?:

Czyli Ty jesteś brutalem, a wszyscy twoi rozmówcy to ofiary?

Że nie wsponmnę już tej wypowiedzi, w której chciałeś mnie ****ebać, czy coś w tym stylu. Niektórzy mogliby odczytać to jako groźbę. Teraz jej już nie ma i nie wiem, czy to ty ją skasowałeś, czy Mod.

Jak widzisz po ilości postów i różnorodności wypowiedzi, to problem wcale się nie przedawnił, bo telekomuna tworzy nowe promocje, ale wg starej mentalności.
Przedstawiając swoje wyliczenia miałem na celu ukazanie absurdalności właśnie sloganów TP, oderwania ich od rzeczywistości i wpuszczania nieświadomych użytkowników w maliny. Samo wprowadzenie nowej oferty pozostawia też wiele do życzenia: na kilka dni przed 1.09.2004 - dniem wprowadzenia limitu 5GB na wszystkie opcje NEO, ładnie ubrane w mundurki z logo France Telecom w telepunkcie nic o tym nie wiedziały. Wszystko odbyło się po cichu, tak żeby przypadkiem klienci świadomi faktu ograniczenia, nie odeszli do konkurencji. To jest CELOWE WPROWADZANIE BŁĄD w przypadku takiej firmy jak TP. Osobiście nigdy nie podpisuję umów, których wcześniej nie przeczytam, ale byłem świadkiem już po 1.09.2004r. rozmowy "telepunkcistki" z klientem w średnim wieku, który chciał sobie zainstalować NEO i cieszył się, że będzie miał takie szybkie łącze i będzie mógł sobie podzielić je na 3 komputery w domu dla siebie i dzieci. Możesz tylko wyobrazić sobie jego zdziwienie i złość (wynikającą głównie z celowego niedoinformowania), gdy uświadomiłem mu po tej quasi-merytorycznej rozmowie, że będzie musiał mieć świadomość ograniczenia do 5 GB na wszystkie komputery.

Masz rację - nie dociera. A to dlatego, że mój topik był skierowany do ludzi zainteresowanych tym tematem i umieściłem go zgodnie z kategorią forum CDRinfo "OFF TOPIC". Moje obliczenia wydały mi się ciekawym punktem wyjścia dla dyskusji w świetle dokonań TP. To że okrasiłem je wypowiedziami niepochlebnymi dla TP, to już inna sprawa.
Nie znajdziesz w nim natomiast słowa narzekania, bo nie to było moim celem, ale demaskowanie nieuczciwych względem klientów działań. Dlatego również nie zgodzę się z twoją opinią, bo mimo wszystko kilka osób rzuciło ciekawe światło na tę sprawę, zamiast mnie obrażać i skazywać innych na czytanie tekstów nie związanych z tematem.

Miło, że to w końcu dostrzegłeś.

Nie zapomnę, bo jeszcze skleroza mnie nie dopadła, ale jestem skłonny "puścić w niepamięć" i w tej sytuacji powiedzieć przepraszam do twojej drugiej połówki, jeśli poczuła się dotknięta.
Powiedzialem zrobilem błąd i tyle wiecej nierpowiem pozdrawiam Morris
Stary 12.10.2004, 16:39   #78
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
hm.. a ja tak czytam Wasze wypowiedzi (Wasze - tj. memorando i morris) i w sumie zastanawiam sie o jaka glupote wy sie klocicie..., zeby ludzie tylko takie problemy w zyciu mieli... .
No, ale dobrze, ze doszliscie do porozumienia
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.10.2004, 17:16   #79
Morris
Coauctor delicti

Smile

Cytat:
Napisany przez memorando
Powiedzialem zrobilem błąd i tyle wiecej nierpowiem pozdrawiam Morris
Raz wystarczy. Przyjąłem do wiadomości.
Pozdrawiam również
PS. Tak serio, to życzę Wam szczęścia.

Cytat:
Napisany przez Smartek
hm.. a ja tak czytam Wasze wypowiedzi (Wasze - tj. memorando i morris) i w sumie zastanawiam sie o jaka glupote wy sie klocicie..., zeby ludzie tylko takie problemy w zyciu mieli... .
No, ale dobrze, ze doszliscie do porozumienia
pozdro
Też się z tego cieszę, bo właśnie kupiłem DVD Litka1213 i muszę go w spokoju przetestować. Potem mam zamiar wgrać mu inny BIOSik, ale o tym już na forum tematycznym pewnie się rozgadam, bo nie wierzę, żebym nie miał przy tym "prawdziwych" problemów...
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Morris : 12.10.2004 o godz. 17:24
Morris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.10.2004, 17:52   #80
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
*****owi takiemu jak ty się ustępuje temat już nie istnieje dla mnie nieodpowiem więcej na twoich prymitywnych topicow na temat tepsy i jaka to jest zla

Ciekawe co ja bym miał za taką soczystą wypowiedź ?
-Kowalik- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.10.2004, 18:05   #81
Morris
Coauctor delicti

Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
Ciekawe co ja bym miał za taką soczystą wypowiedź ?
osła z rzędem, albo muła ^_^
z przedrostkim "e-" oczywiście

Ostatnio zmieniany przez Morris : 13.10.2004 o godz. 04:01
Stary 13.10.2004, 12:01   #82
-Kowalik-
Guru

Cytat:
Napisany przez Morris
osła z rzędem, albo muła ^_^
z przedrostkim "e-" oczywiście

Widzę że nie jesteś w temacie, może proszę o wypowiedź moderatora ?
Stary 13.10.2004, 13:44   #83
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
^_^

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.10.2004, 14:02   #84
-Kowalik-
Guru

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
^_^

Właśnie o to mi chodziło - dziękuję...
Stary 13.10.2004, 15:07   #85
Morris
Coauctor delicti

Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
No więc chyba masz rację :\
Widocznie nie jestem
Ale chętnie przyjmę nową wiedzę
Na czym podpadłeś imć Ciapkowi?

Ostatnio zmieniany przez Morris : 13.10.2004 o godz. 15:09
Stary 13.10.2004, 15:23   #86
-Kowalik-
Guru

Ja nigdy w życiu nikomu nie podpadłem, jestem grzecznym i bardzo łagodnie usposobioną istotą ludzką niezdolną do waśni i zadzierania z innymi userami A to że moje zdanie na pewne tematy jest przeważnie inne i oczywiście je wyrażam to już inna sprawa. Czasem lecą także bluzgi, chociaż - nie, ja nie bluzgam, to na mnie bluzgano

Miłego dnia...
Stary 13.10.2004, 15:43   #87
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
Ja nigdy w życiu nikomu nie podpadłem, jestem grzecznym i bardzo łagodnie usposobioną istotą ludzką niezdolną do waśni i zadzierania z innymi userami A to że moje zdanie na pewne tematy jest przeważnie inne i oczywiście je wyrażam to już inna sprawa. Czasem lecą także bluzgi, chociaż - nie, ja nie bluzgam, to na mnie bluzgano

Miłego dnia...
Cosik mi tam świta po głowie.. Ale to już dawno było

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.10.2004, 18:29   #88
kacka
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.09.2004
kacka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
życie w polsce jest trudne, monopolista się rozwija, inne firmy upadają. Co ma zrobić biedny człowiek? Net musi być, i telefon też. Do USA nam daleko, no ale może za niedługo....
kacka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.10.2004, 05:27   #89
Morris
Coauctor delicti

Cytat:
Napisany przez kacka
Do USA nam daleko, no ale może za niedługo....
Do USA niestety chyba jest dalej niż nam się zdaje
Jak tam byłem, to pod drzwi mi podrzucali płytki z kodem dostępu do netu za darmochę na 500 godzin np. przez AOL, tyle że nie miałem czasu tego wykorzystać...
praca, praca, praca...

Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
Dzisiaj wszedłem na topic z imionami "Kochań"
Już chyba jestem w temacie

Ostatnio zmieniany przez Morris : 14.10.2004 o godz. 05:33
Stary 14.10.2004, 13:18   #90
-Kowalik-
Guru

Gratuluję, ale wydaje mi się że ktoś Ci podpowiedział
Odpowiedz na post