![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Prośba o pingnięcie do wszystkich on line w tej chwili
Mam wielką prośbę do wszystkich pingnijcie adres mail.zetwuinwest.com.pl i napiszcie czy jest odpowiedź
dzieki z gory aha i jeszcze z jakiego rejonu polski (miasto) pingujecie |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
ping mail.zetwuinwest.com.pl
Badanie serwer.zetwuinwest.com.pl [80.48.87.2] z użyciem 32 bajtów danych: Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Statystyka badania dla 80.48.87.2: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 0, Utracone = 4 (100% utraconych), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 0ms, Maksimum = 0ms, Średnia = 0ms Głogów - dolny śląsk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Tak samo 100% utracone.
Ostrołęka city. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
![]() |
cholera no to mam problem dla calej mojej klasy c myslalem ze to tylko lokalnie z zakopanego
dzieki wszystkim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
ping mail.zetwuinwest.com.pl
Badanie serwer.zetwuinwest.com.pl [80.48.87.2] z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 80.48.87.2: bajtów=32 czas=125ms TTL=54 Odpowiedź z 80.48.87.2: bajtów=32 czas=113ms TTL=54 Odpowiedź z 80.48.87.2: bajtów=32 czas=910ms TTL=54 Odpowiedź z 80.48.87.2: bajtów=32 czas=662ms TTL=54 Statystyka badania ping dla 80.48.87.2: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 113 ms, Maksimum = 910 ms, Czas średni = 452 ms
![]() |
#6 |
Gość
|
u mnie pinguje, jest ok
bialystok |
![]() |
![]() |
#7 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
siedze na modemie. Lokalizacja = Poznań.
Jak widac wszystko ok. Zbieg12Jak to robisz ze wkleiles sobie tekst z wiersza polecen?
![]() |
#8 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Warszawa
Badanie serwer.zetwuinwest.com.pl [80.48.87.2] z użyciem 32 bajtów danych: Upłynął limit czasu żądania. Upłynął limit czasu żądania. Odpowiedź z 80.48.87.2: bajtów=32 czas=32ms TTL=52 Odpowiedź z 80.48.87.2: bajtów=32 czas=493ms TTL=52 Statystyka badania ping dla 80.48.87.2: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 2, Utracone = 2 (50% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 32 ms, Maksimum = 493 ms, Czas średni = 262 ms
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
![]() |
wielkie dzieki wszystkim
okazalo sie ze cest pogrywa sobie z klientami dzialajacymi na starej usludze polpak t o niskim cirze a mianowicie ci klienci podlaczeni sa do starych routerow na ktorych miedzy innymi dziala sdi i w ten sposob chca zmusic tychze klientow do przesiadki na nowa usluge frame relay o cirze dla 2 mbit rowna cir 64 kbit i tym samym cholernie droga a najlepsze co mi odpowiedziala panna od reklamacji " ma pan po prostu zapchane lacze" a ja na to ze glupa ze mnie nie robila bo cir to jest predkosc gwarantowana i powinienem miec 16 kbit i dlaczego w zwiazku z tym 32 bitowy ping nie moze przejsc ![]() normalnie mna zatrzepalo przeciez do cholery nie po to place ten pieprzony cir zeby gowno z tego miec a pomijam fakt ze koledzy z firmy corki z innego miasta pieprzonego maila nie moga odebrac |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Tak gwoli formalności:
Cir owszem masz, ale jak sobie zapchasz łącze to nie ma nic wspólnego z cirem, poprostu pingi Ci urosną i tyle, najprościej tłumacząc dlatego, że wykorzystałeś swój CIR. "CIR jest to pasmo jakie siec zobowiazana jest przeslac w okreslonym przedziale czasowym, w tym konkretnym przypadku w ciagu sekundy. W praktyce oznacza to wyzszy priorytet dla pakietow majacych ustawiony znacznik CIR. Jezeli pakiet nie ma znacznika CIR to jest przekazywany dalej o ile istnieja wolne zasoby w sieci. Pakiet z CIR-em powinien byc przekazany przez siec zawsze (siec powinna byc tak zaprojektowana, zeby w normalnych warunkach byla w stanie przeslac wszystkie pakiety z CIR-ami). W skarajnym przypadku jezeli w sieci powstanie waskie gardlo na skutek jakiejs WIELKIEJ awarii moga byc odrzucone takze pakiety z CIR-em. Ale takie stytuacje powinny sie praktycznie nie zdarzac." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|