![]() |
... dostałem info, że oficjala 6.6 chłopaki z Ahead'a wypuszczą 31 października.
|
sprawdzalem :) mam legala w robocie, znudzony czekaniem na oficjalnego rela sciagnolem tego 6.6 ktory lata po sieci i mila niespodzianka :)
domyslam sie ze to blad - coz, jesli by sie mialo cos zmienic to po prostu nie bede updatowal dalej :D |
Zobacz czy czasem się drugi sam serial nie dodał, jak nie ... to bład Ahead'a... a więc to puźniej naprawią ;D
|
no to mam ciekawa inforamcje, szczegolnie dla uzytkownikow NeroExpress, ktorzy chca/musza pozostac legalni - po zainstalowaniu uaktualnienia do nero 6.6 nagle moge sie przelaczyc na pelne Nero :D oczywisci numerek seryjny sie nie zmienil :D czyli mam legal nero :jupi:
|
Panowie - nie mam nigdzie zadnych opcji BOOKTYPE w tym nero :(
w x.15 mialem, ale mam nadzieje ze jak mam w biosie autobitsetting :> to bedzie zmienial jeszcze nic nie palilem, ale moze sie uda || jeszcze jedno jak mam autobitsetting to w cloneDVD2 automatycznie zmieni mi sie na ROM ??? P.S. ale lamerskie pytania ;) |
Zorg - dzieki za linka :)
sklad paczuszki: Audio Plugins: --> AAC/MP4 AudioCoding.com Advanced Audio Coding --> AAC/MP4 PsyTEL Advanced Audio Coding --> APE Monkey's Audio Lossless Compression --> ASF/WMA Microsoft Windows Media Audio 9 Lossy/Lossless --> FLA (FLAC) Free Lossless Audio Codec --> PAC (LPAC) Lossless Predictive Audio Compression --> MP3 Lame MPEG-1 Layer-3 --> MPC MusePack --> OFR OptimFROG Lossless Audio Coder --> RM/RA RealNetworks RealMedia/RealAudio --> SHN SoftSound Shorten Lossless Compression --> SPX (Speex) Open Source Audio Compression For Speech --> WV WavPack Hybrid Lossless Compression --> MP3Pro encoder/decoder Video Plugins: --> MPEG-2 SVCD --> MPEG-2 DVD |
Nero 6 Mega Plug-in Pack, All Plugins In One File!
|
Cytat:
Mówisz że miałeś wczoraj imieniny || I jak dzis po wczorajszym? hehehh Pozdro. P.S. A może to Ty masz święta kiedy wychodzi nero ?? :haha: ;) |
Dlaczego nero zawsze wychodzi w moje święta? Nero 6 > 18.07 *urodziny* ... 18.10 <-- imieniny :D
|
Dzięki Zetoxa za wyjaśnienie moich wątpliwości - oczywiście reputka wysłana.
W sumie to bardziej opłaca się nagrywać multisesyjne cd-r z krótszym lead-outem niż płyty cd-rw (cena i trwałość płyt cd-rw kontra cd-r). |
... nie , nie, chodzi o płyty CD, każda sesja potrzebuje do zamknięcia ok. 14 mb - dzięki krótkiemu Lead-out - w nowym nero 6.6 odzyskujemy z tego 12 mb w każdej sesji, czyli im więcej sesji tym wiekszy odzysk miejsca. Ponieważ ja pracuję na multisesjach bardzo mocno, to jest to wynalazek dla mnie jak gwiazdka z nieba :cool: :roza:. Nic się nie zmienia - rzecz jasna- w overburningu.
|
tutaj chodzi raczej o płyty dvd.
|
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym krótszym lead-outem? Czy mam to rozumieć że na płycie na której do tej pory mogłem nagrać 718MB (overburning) teraz będę mógł nagrać 730 MB? Czy jest to poprostu krótszy czas nagrywania- skrócenie nagrywania lead-outu, a na płycie nadal będę mógł zmieścić "tylko" 718MB?
|
Cytat:
|
Witam!
No i sciagnalem i zainstalowalem, ale nie Suite tylko samo Nero 6.6.0.0 i spoko, dziala bardzo dobrze... skrocil sie faktycznie zapis lead in i lead out, i te 12MB faktycznie jest wiecej... Moim zdaniem warto instalowac, ale nie Suite. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:59. |