![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
Net......problem!!!
Ludziska pomóżcie !
Przeinstalowałem wczoraj system i wszystko gra, ale nie moge wchodzić na niektóre strony w necie. Np na www.interia.pl czy www.wp.pl wejde a na www.onet.pl już sie nie da ! ? Tak samo, nie moge wchodzić na niektóre strony w różnych witrynach. Np na cdrinfo wejde, na forum też, ale np założyc nowy temat to sie nie da Dlatego ten temat założyłem na kompie u kolegi z osiedla O co chodzi ? Aha i na onet jak chce wejść to jest taki komunikat Invalid Request The HTTP request presented by your browser is invalid. Invalid HTTP request AOLserver/3.4.2 on http://www.onet.pl Co mam zrobić ? Sprawdzałem na Mozilli i Internet Explorer 5 jak i 6. Wejde jeszcze tu wieczorem i sprawdze wasze wypociny ..... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Re: Net......problem!!!
Cytat:
Moze ktos wie co to za komunikat jest.
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
Eureka :-)
Problem tkwił w jednym z następujących programów: Zone Alarm Divx Bundle 5.02 Odinstalowałem je za jednym zamachem i sprawdziłem netucha. Onet (i inne witryny) działają :cool: . Domyślam się, że problem tkwił w pierwszym programie (firewall), który nie dopuszczał pewnie do otwierania pewnych witryn. Tak przynajmniej mi się wydaje. Najważniejsze, że już wszystko gra. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
a mi zonealarm takich numerow nie robi ... a nawet chroni mnie przed blasterem ...
![]() |
|
|