Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   NFS Underground save (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nfs-underground-save-28133/)

andrzejj9 11.07.2004 16:48

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ooo archeolog :)
:D

coraz częściej ostatnio :D ;)

krzpac 11.07.2004 19:21

jak juz temat tej gry dotyczy, to moze ktoś mi powie jak mam przejsc trase numer 63 [Drag] ?

kazdy bieg zmieniam perfekcyjnie, w optymalnym momencie odpalam NOSa [czy jak się to tam nazywa]... samochód posiada wszyskie bajery i tak przegrywam...

ktoś mi powie jak wygrac ? ;]

czero 11.07.2004 21:31

Juz dawno w to nie gralem, ale pamietam ze ja zawsze staralem sie zajechac droge najlepszemu na starcie (temu co najszybciej rusza). Tak, aby uderzal we mnie od tylu, wtedy on zwalnia, a moj samochod dzieki tym uderzeniom przyspieszaszal ;).
Potem tylko czysta jazda (ewentualne blokowanie drogi tym co nadjezdzaja z tylu i staraja sie wyprzedzic), bez zadnej stluczki i jestes na mecie :).
Pamietam, ze drag race zawsze u mnie wymagal kilku prob ;).

krzpac 12.07.2004 03:47

Cytat:

Napisany przez czero
Juz dawno w to nie gralem, ale pamietam ze ja zawsze staralem sie zajechac droge najlepszemu na starcie (temu co najszybciej rusza). Tak, aby uderzal we mnie od tylu, wtedy on zwalnia, a moj samochod dzieki tym uderzeniom przyspieszaszal ;).

tez to stosowałem... ale jak udało mi się zablokować jednego to nie zdąrzałem poźniej zmienic pasa i drugi rywal mnie wyprzedzał :bicz:

mr_spock 12.07.2004 03:53

heh... tez nie mozesz spac? :)

Mily_ 12.07.2004 08:26

Cytat:

Napisany przez krzpac
jak juz temat tej gry dotyczy, to moze ktoś mi powie jak mam przejsc trase numer 63 [Drag] ?

kazdy bieg zmieniam perfekcyjnie, w optymalnym momencie odpalam NOSa [czy jak się to tam nazywa]... samochód posiada wszyskie bajery i tak przegrywam...

ktoś mi powie jak wygrac ? ;]

Wziąść szybsze auto np Nissan Skyline

krzpac 12.07.2004 18:48

Cytat:

Napisany przez mr_spock
heh... tez nie mozesz spac? :)

ja juz tam mam ze chodze spac o 03.00 a wstaje o 12.00 :zawstydz:

i sobie jeszcze obejrzałem meczyk Polaków :)

Cytat:

Napisany przez Mily666
Wziąść szybsze auto np Nissan Skyline

ok, sprawdze to autko, moze się uda :)

Mily_ 12.07.2004 18:49

Cytat:

Napisany przez krzpac
ja juz tam mam ze chodze spac o 03.00 a wstaje o 12.00 :zawstydz:

i sobie jeszcze obejrzałem meczyk Polaków :)

ok, sprawdze to autko, moze się uda :)

Napisz później czy podziałało

krzpac 12.07.2004 22:51

dzięki Mily666 :)

udało się, ale skorzystalem z innego auta ;]

andrzejj9 12.07.2004 23:03

A ile wyścigów trzeba przejechać, żeby się jakieś ciekawsze autka odblokowały? Zwłaszcza Toyta Celica mnie interesuje (jak w rzeczywistości :), a na razie (no, ale przejechałem może z 15) nic ciekawego mi nie dają. Zastanawiam się też, czy jak będę teraz inwestował w samochód, który i tak potem wymienię, to nie stracę tych zainwestowanych pieniędzy? Zwiększy to jego późniejszą wartość?

Mily_ 13.07.2004 07:04

Cytat:

Napisany przez krzpac
dzięki Mily666 :)

udało się, ale skorzystalem z innego auta ;]

Spoko. A można wiedzieć z którego??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:12.