Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   NFS Underground save (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nfs-underground-save-28133/)

murt 28.11.2003 09:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Przy okazji temetu - jak to jest z tymi rysunkami na masce, bo ja mam juz taka z bajerami (wloty i wglebienia), ale nie moge na nia nanosic nic, kaze zmienic na standardowa. Czy potem sa takie na ktore mozna wszystko naklejac??

Chociaz jeszcze do wszystkich nie mam dostepu ale nie wydaje mi sie zeby sie dalo. Natomiast napewno da sie przez Unique Vinyl.

nimal 28.11.2003 08:50

faktycznie sie zdziwilem - tak chorego miejsca n savy to jeszcze nikt nie wymyslil ??? nastepna wersja bedzie moze zapisywac w windows/system32 :D

woitas 28.11.2003 02:39

Cytat:

Napisany przez Sniper
ciekawe gdzie te savy jeszcze wsadza :D
C:\{windows}\All Users\Dane aplikacji\NFS Underground

w Windows XP tak jest.
natomiast w 98 powinno byc w katalogu:
C:\{windows}\Dane aplikacji\NFS Underground

chore...

mr_spock 28.11.2003 02:35

Cytat:

Napisany przez Sniper

???
U mnie nie ma takiej sciezki (win XP) nawet nigdzie na C: nie ma folderu NFS czy NFS Underground (gra zainstalowane na D: )... :blee:

mr_spock 28.11.2003 02:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Gry nie mam, ale strzelam, ze profile i save'y sa w Moich Dokumentach. Activision (to chyba ta firma robila te gre?) czesto tak robi, ze w tym folderze tworzy sie osobny zwiazany z gra.

Gra jest z EA GAMES, a co do moich dok. to nie tym razem. Pisalem zreszta, ze moja zewartosc tego folderu byl z momentu przed formatowaniem i zastapienie nim nowego nic nie dalo.

Sniper 28.11.2003 01:06

andrzejj9 28.11.2003 00:06

Gry nie mam, ale strzelam, ze profile i save'y sa w Moich Dokumentach. Activision (to chyba ta firma robila te gre?) czesto tak robi, ze w tym folderze tworzy sie osobny zwiazany z gra.

mr_spock 27.11.2003 16:44

Przy okazji temetu - jak to jest z tymi rysunkami na masce, bo ja mam juz taka z bajerami (wloty i wglebienia), ale nie moge na nia nanosic nic, kaze zmienic na standardowa. Czy potem sa takie na ktore mozna wszystko naklejac??

M@X 27.11.2003 14:47

Tez chcialbym to wiedziec... Zwlaszcza ze furke juz mam wypasiona konkretnie :-)

nimal 27.11.2003 13:28

popoludniu sprawdze ;)

mr_spock 27.11.2003 13:10

NFS Underground save

Witam.
Wie ktos gdzie NFS Underground trzyma savy?
Zrobilem formata - gre nainstalowalem na NFS zainstalowane wczesniej, moje dok maja ta sama zawartosc i nic, profil sie usunol...
Co ciekawe, jak sie gre odinstaluje, to caly folder sie usowa i niby wszystko stracone, ale po jej ponownym zainstalowaniu wszyskie uststawienia, profile itd sa. wniosek - gdzies na C:, ale gdzie?? :(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50.