![]() |
Cytat:
|
jak juz temat tej gry dotyczy, to moze ktoś mi powie jak mam przejsc trase numer 63 [Drag] ?
kazdy bieg zmieniam perfekcyjnie, w optymalnym momencie odpalam NOSa [czy jak się to tam nazywa]... samochód posiada wszyskie bajery i tak przegrywam... ktoś mi powie jak wygrac ? ;] |
Juz dawno w to nie gralem, ale pamietam ze ja zawsze staralem sie zajechac droge najlepszemu na starcie (temu co najszybciej rusza). Tak, aby uderzal we mnie od tylu, wtedy on zwalnia, a moj samochod dzieki tym uderzeniom przyspieszaszal ;).
Potem tylko czysta jazda (ewentualne blokowanie drogi tym co nadjezdzaja z tylu i staraja sie wyprzedzic), bez zadnej stluczki i jestes na mecie :). Pamietam, ze drag race zawsze u mnie wymagal kilku prob ;). |
Cytat:
tez to stosowałem... ale jak udało mi się zablokować jednego to nie zdąrzałem poźniej zmienic pasa i drugi rywal mnie wyprzedzał :bicz: |
heh... tez nie mozesz spac? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
i sobie jeszcze obejrzałem meczyk Polaków :) Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki Mily666 :)
udało się, ale skorzystalem z innego auta ;] |
A ile wyścigów trzeba przejechać, żeby się jakieś ciekawsze autka odblokowały? Zwłaszcza Toyta Celica mnie interesuje (jak w rzeczywistości :), a na razie (no, ale przejechałem może z 15) nic ciekawego mi nie dają. Zastanawiam się też, czy jak będę teraz inwestował w samochód, który i tak potem wymienię, to nie stracę tych zainwestowanych pieniędzy? Zwiększy to jego późniejszą wartość?
|
Cytat:
Spoko. A można wiedzieć z którego?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:12. |