![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podobnych - natomiast wiem jedno i to mnie przekonuje do niecheci w sprawie tarczy: -pierwsze -wazne - nic o niej nie wiem, w zwiazku z tym wszystko jest mozliwe. -drugie -wazne - umozliwi ona (tarcza) wprowadzenie na teren Polski, niekontrolowanego programu Echelon, do kontroli i nadzoru komunikacji elektronicznej. Mnie wystarczy (a poniewaz okreslone slowo pojawilo sie w poscie, zostal on namierzony, zapisany i sprawdzony przez milujace pokoj Stany Zjednoczone) Serio! |
Cytat:
|
Cytat:
Ta tarcza nie jast dla nas, ani dla naszego czy też europejskiego bezpieczeństwa, i jako taka, moim zdaniem, nie powinna się na terenie Polski znajdować. Daje to, wiadomo komu, dodatkowy argument aby nasz kraj był jednym z pierwszych celów dla głowic atomowych, a nasi żołnierze, celem ataków partyzantki państw w których stacionują. @yahol :spoko: racja i z tym amerykańskim uchem też. |
Cytat:
ta tarcza jest zbyteczna, bo nie ma zadnego znaczenia i nie mamy z tego zadnych profitow. najwyzszy czas zakrecic kurek dobroczynnosci dla Jankesow (wizy to najmniejszy problem). Cytat:
Cytat:
kazda propaganda jest zla. |
To w ko***324;cu suwerennie mo***380;emy budowa***263; co nam si***281; podoba czy jednak Kaczy***324;ski nie mo***380;e tgo robi***263;? :ysz:
Nigdzie nie napisa***322;em, ***380;e Polska ma czegos nie robi***263;, bo komu***347; to mo***380;e przeszkadza***263;, ale musimy ponosi***263; konsekwencje naszych (napoleon***243;w z pis) ambicji mocarstwowych i jedn***261; z nich jest stanie sie celem kilkudziesieciu g***322;owic atomowych, a do szcz***281;scia nie jest nam to potrzebne. Europa ko***324;czy si***281; na pa***347;mie g***243;rskim Ural, tak mnie uczono 20 lat temu :D Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:37. |