![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie czytajcie tego! Serio!
Jezeli do tej chwili, nie wierzyles w to, ze M$ chce zawladnac swiatem, myliles sie i pomoge ci to w tym momencie udowodnic.
M$ zawiazalo wielki, o swiatowym zasiegu spisek, w ktorego sklad wchodza syjonisci, M$, rzad USA i wielu innych, ktorzy razem uknuli spisek 11 wrzesnia: -a oto dowody: Napisz wielkimi literami NYC (New York City) -zmien rozmiar czcionki na 72 pkt -zmien czcionke na Webdings zaskakujace, prawda? -zmien czcinke na Wingdings zaskakujace po raz drugi? Samolot ktory rozbil sie o wierze World Trade Center, mial numer Q33NY -napisz go w Wordzie, powieksz do 48 i zastosuj czcinke Wingdings. szokujace? I na koniec: -napiszcie wyraz MILLENIUM czcionka Wingdings. Teraz wierzycie? Ta historyjka, od dawna krazy w sieci jako tzw. Urban Legends. Po raz pierwszy pojawila sie w 1992 roku, przy okazji oskarzania MS o antysemityzm, gdyz napis NYC pisany Windings tlumaczony byl jako "smierc wszystkim zydom" i New YorkPost - podal to jako wazna wiadomosc ![]() A co do numeru lotu - takowy nigdy nie istnial, faktyczne numery lotow to lot 11 American Airline i 175 United Airline. Tak wiec wszelkie teorie spiskowe diabli wzieli. Tylko czy naprawde? I jeszcze jedno - nie rozpowiadajcie o tym w sieci ani wsrod znajomych - po co siac niepokoj!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawie zrobione ;-)
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stare, ale dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
na moje kwestia przypadku te ikonki.
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Stare....
Ale jare ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Stare - woda na m***322;yn mi***322;o***347;nik***243;w spiskowej teorii dziej***243;w.
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Głupi Yasio
@Youyouyou
![]() wejdz na strone- http://www.project2067.com/ - kliknij Urban Legends a dowiesz sie wiecej. O sposobie zlozenia 20$ tak aby zobaczyc plonace wiezowce z 11.09 kod WT9805 O zlym Bertcie z Ulicy Sezamkowej ktorego CIA podstepnie wkleila na plakat Osamy bin Ladena kod WT9801 O twarzy demona z dymu kod WT9811 i wiele, wiele wiecej. Chyba cos w tym jest Youyouyou ![]() ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
@Yasiu - ludzie pisz***261; r***243;***380;ne rzeczy, w ka***380;dej z nich co***347; jest, czasem jest to prawda, czasem olbrzymia nadinterpretacja.
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Ja mysle ze glownie chodzi o to:
"...please purchase a copy of 'Urban Legends Uncovered' from Amazon.co.uk..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
U nas miejsk***261; legend***261; by***322;a czarna wo***322;ga. Mia***322;a porywa***263; dzieci, wysysano im tam krew
![]() Ciekawe ile "legendy" jest w pewno***347;ci,ze fotoradary s***261; tolerancyjne, jesli przekraczasz dozwolon***261; pr***281;dko***347;***263; tylko o 10 km/h . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
Cytat:
Gdyby miał łapać za każde, nawet minimalne przekroczenie, to błyskawicznie zapchałaby sie pamięc ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
jak ustawi***261; fotoradar i za jakie przekroczenie zrobi fotk***281; to jedno a drugie to ile mog***261; tego przerobi***263;? wi***281;c wybieraj***261; najlepszych artyst***243;w do nagrody
![]() do tych co b***281;d***261; wyje***380;d***380;a***263; z Warszawy w kierunku Terespol, Lublin - zdj***281;cie z wycieczki mo***380;na sobie zrobi***263; na nowym fotoradarze, ustawionym na skrzy***380;owaniu Czecha i Kajki w Aninie (***347;wiat***322;a za wiaduktem, przed samym lasem) Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 27.12.2007 o godz. 12:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Głupi Yasio
"Czarna wolga" to przeboj lat 60 i 70 ubieglego wieku w Polsce. Czarna wolga, bez klamek i z zaslonietymi oknami, mieli jezdzic porywacze dzieci. W jakim celu?
Jedni mowili, ze dla krwi potrzebnej dla chorych na bialaczke dzialaczy z bylej NRD, w innych wersjach dla komisarzy rosyjskich, polskich a nawet zydowskich lub dostojnikow koscielnych (ta wersja powstala i krazyla po Slasku). Inna wersja mowila o pobieraniu narzadow do transplantacji od porwanych dzieci. Doszlo do tego, ze dzieci baly sie wracac samotnie ze szkoly i wychodzic na spacery. Ta urban legends krazy jeszcze po kraju, z ta roznica ze Wolge zastapilo czarne BMW ![]() Wojciech Orlinski, tlumacz i autor polskiej wersji "Miejskich legend" laczy powstanie tej legendy z porwaniem i zamordowaniem syna Boleslawa Piaseckiego, przedwojennego przywodcy polskich faszystow, po wojnie kolaborujacego z komunistami. Ja osobiscie spotkalem sie z innymi wersjami. W jednej z nich, rosyjska pisarka i historyk L. Wasilijewa oskarza o to L. Berie szefa NKWD, jakoby pojezdzal pod zenskie liceum i stamtad porywal dziewczeta, torturowal i zabijal. Inna wersja mowi o Berii porywajacego mlode kobiety z ulicy aby je torturowac, gwalcic i zabijac. Ja po raz pierwszy spotkalem sie z podobna legenda, przy okazji opisu procesu Gillesa de Rais, towarzysza walk Joanny d`Arc (tak, tej Joanny - ktora nawiasem mowiac sama prawdopodobnie jest wytworem legendy a nie rzeczywista osoba) oskarzonego o porwanie i zamordowanie ponad 800 dzieci. Pozniej okazalo sie, ze czarny diabelski powoz, bez klamek z zaslonietymi oknami, ciagniety przez kare konie istnieje w zasadzie w legendzie kazdego kraju, w kazdym czasie. Tak wiec "czarna wolga", czy obecnie "czarne BMW" jest nowa wersja legendy istniejacej od zawsze. I stanowi jakby rodzaj ostrzezenie dla dzieci - -nie zadawaj sie z nieznajomym.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
Proponuj***281; stworzy***263; tak***261; legend***281; i rozpropagowa***263;. Na przyk***322;ad jaki***347; "czarny" numer Gadu gadu z kt***243;rego odzywa si***281; dajmy na to jaka***347; organizacja porywaj***261;ca dzieci (na organy) albo ...Bestia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|