![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie jestem za rozgrzebywaniem starych ran ALE warto wiedzec
Rzeczywiste zagrożenie czy pretekst do odwołania wizyty?
Planowano drugi zamach? http://www.naszdziennik.pl/index.php...21&id=po01.txt Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 21.06.2005 o godz. 21:33 Powód: Nie jestem za rozgrzebywaniem starych ran ALE warto wiedzec |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Historia.
Kazdy moze snuc domysly, pisac ja na nowo, bredzic, szukac konspiracji...... I tak kazdy wierzy w to co chce. Moze. A moze nie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Też nie jestem za odgrzebywaniem starych ran, ale ....
Witam !
Też artykuł ów przeczytałem i ..... Nie wiem co o tym myśleć - co prawda Nasz Dziennik potrafi przesadzać, aczkolwiek raczej nie wymyślają bzdur - chyba, że ktoś celowo i umiejętnie wprowadza ich może w błąd ? Jak napisałem we wstępie - nie jestem za odgrzebywaniem starych ran - na przykład cała ta lustracja...., ale jeśli rzeczywiście planowano w Polsce zamach - i to w Poznaniu - moim mieście ???? Bo tak się składa, że ja tę wizytę troszeczkę pamiętam - byłem co prawda małym dzieckiem, ale pewne sytuacje kojarze. I może rzeczywiście były takie plany - to wszystko zaczyna pasować, jak się połączy to z niedawno odkrytymi faktami, że zamach z 1981 roku był zorganizowany podobnież przez Stasi z NRD na zlecenie ZSRR ??? Nie wiem już co o tym myśleć ..... ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Cóż może to troszkę dziwnie zabrzmi,ale już po wszystkim. Prawdy być może się nigdy nie dowiemy i naprawdę nie wiem czy chciałbym wiedzieć. Historia mam nadzieję rozsądzi i przecedzi ziarno od plew. Mam nadzieję,że gdy wszystko się wyjaśni dowiemy się jak było. Domysły - a zwłaszcza snute przez Nasz Dziennik jak i inne środowiska związane z Tadeuszem Rydzykiem dzielę przez nieskończoność. Również ze smutkiem zareagowałem na to iż w Poznaniu miałby mieć miejsce ów zamach. Mieszkałem tam kilka lat w czasie studiów. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
akurat tym co piszą w tej gazecie bym sie za bardzo nie podniecał.
![]() |
#6 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie wiem czy cokolwiek co pisza w ND warto wiedziec ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
W kwestii dwóch ostatnich wypowiedzi - ja fanem Naszego Dziennika nie jestem (wręcz przeciwnie - z pewnych względów ![]() Z tym, że często patrzy się tam po prostu na wiele spraw bardzo krytycznie i jednostronnie (tolerancja chyba jest u nich zakazana ?). I chyba za bardzo nie lubi się tam Poznań i poznaniaków !!! ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|