![]() |
Cytat:
pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprobuj poczekac chwila, zostaw gg wlaczone na jakis czas, moze to pomoze ;). |
Martwe GG
Kupiłem nowy dysk , zainstalowałem WIn Xp i nie mogę "za chińskiego Boga" zainstalować GG. Ściągam z serwera najnowsza wersję, programik się uruchamia, pyta o ustawienia i ....... znika. Nie mogę go włączyć. Klikam na ikonę GG, nic się nie dzieje.
:o Jakby ktos miał mądry pomysł to ...... dzieki! |
ja jade na mirandzie...testuje ja.
Ale narazie nie mgoe sie przyzwyczaic. Najlepiej zainstalowac narazie gg (najnowsze ze stronki) i baner kilerem (ten co yankee):) |
proponuje jednak mirande im - i zadnych banerow, gg, tlen i icq i setki innych protokolow obsluguje, smsy na caly swiat, tysiace (doslownie) dodatkow jakie tylko sobie mozna zamarzyc... bajka
konfiguracja zas nie jest taka straszna - na pewnym portalu, ktorego nazwy tu podac nie mozna, jest bardzi dobry (imho) poradnik dla poczatkujacych, a druga instalacja jest juz bezproblemowa, zreszta mozna sobie zrobic wlasna rarujac folder instalacji :P |
No ja musze powiedziec ze ostatnio z tlena na konnekta sie znowu przesiadlem... :)
pozdro ;) |
taaa... konnekt i wszystko jasne :spoko:
|
Faktycznie nowy GG jest jakis trefny... nie ma to jak konnekt
|
panowie odrobinę przesadzają z pazernością.
nic nie robią, a ciągle im mało. porównajcie tlen i gg. praktycznie nie ma tygodnia, żeby nie wyszła nowa wersja. a tutaj... 2 miesiące dodawali baner reklamowy :ysz: w wersji 7.x zapewne dodadzą jeszcze banery po bokach i na dole :P niedługo będzie trzecia rocznica mojej obecności na forum :D |
|
LUDZIE ale dupna aktualizacja gg banner reklamowy w głównym oknie programu :(
|
Hmmm... to chyba nie jest wina wersji. Mam od jakiegoś już czasu 6.0. Teraz GG nagle zaczelo działać. Jak wyłączyłęm i ponownie włączyłem, program znowu nie działa prawidłowo (patrz obrazek na samej górze). W jednym zdaniu ujmując, raz działa, a raz nie. :/
|
jakos na Tlenie 5.00.1.1 gg dziala :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:22. |