![]() |
Cytat:
Sprobuj poczekac chwila, zostaw gg wlaczone na jakis czas, moze to pomoze ;). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdr. |
Dzieki :)
|
Cytat:
|
A propo co do Updatowania Windowsa, to jak otwieram stronę "Windows Update" to cały czas mam: "Rozszerzenie Windows Update wyszukuje dostępne aktualizacje... 0% ukończono" i nic się nie dzieje :(
|
patrix no ja nie wiem co sie wam robi ale u mnie to normalnie gg dziala z uaktualnieniami i windows update tez dziala po tym sprawdzaniu powinna wyskoczyc lista krytycznych aktualizacji ktora pobierasz - ok 52mb jesli nie masz sp1 a ok 18 jesli masz sp1 kropka
|
U mnie też GG nie działa, nawet mój kuzyn ma problemy. Dobrze, że jest Tlen, do którego wpakowałem GG i teraz wszystko śmiga aż miło!!!
|
Ilość załączników: 1
Zainstalowałem od początku GG a później PowerGG i działa, z tym że chciałbym się dowiedzieć jak zrobić, zeby powiadomienie o statusie było pozaokrąglane a nie prostokąne :) to kwestia przyzwyczajenia, a nie wiem jak to zmienić :(
Dzięki |
Cytat:
nie przerazaj sie na poczatku (jak spora czesc ludzi) - naprawde warto raz to doprowadzic do uzytku ;) |
|
Rozwiązałem częściowo swój problem. We właściwościach pliku gg.exe zaznaczyłem aby uruchamiał zgodnie z Windows NT 4.0 i odpala się za każdym razem.
Dziś jednak nie mogę się zalogować :(((. Nie pomaga ponowne włączanie GG itp. |
qrde, nie działa mi nic prócz przeglądarki internetowej, ani GG, Tlen, mule ((
|
wszystko wskazuje na bledna konfiguracje firewalla - pewnie blokada portow... zobacz czy na firewallu/windowsie/hubie masz odpowiednie porty otwarte
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |