![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Nie moge sie polaczyc z eDonkey 2000.
Nie moge sie polaczyc z zadnym serwerem eDonkey. Pokazuje sie cos takiego:
Connecting to XXX... Can't connect to XXX... Tak jest z kazdym serwerem, nie wiem co robic. Wlaczylem "always stay connected" ale nic z tego. Moja wersja osła to 35.16.59. Prosze o pomoc. Szukalem o tym we wczesniejszych postach, ale nic przydatnego nie znalazlem.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Na ten temat już coś było.Przeczytaj post "eDonkey-brak połączenia".A tak na przyszłość w szukaj powinieneś zaznaczyć więcej dni niż 30.Poza tym na połączenie z serwerem czasami trzeba czekać bardzo długo.Ale warto.Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz
![]() |
Problem w tym, ze czekam juz czwarty dzien.
![]()
![]() |
#4 | |
old Member
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz
![]() |
Nie mam firewalla. Kiedys uzywalem Nortona, ale sie nie przydal, wiec wylecial. Jedyne uruchomione programy to KaZaA i DAP, ale one przeciez nie blokuja polaczenia.
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
a moze masz stale i admin blokuje polaczenia tego programu, robia tak zeby samemu miec lepsze "zasysanie"
![]() |
#7 |
Wyjadacz
![]() |
Mam lacze stale z kablowki. Lacze sie przez modem kablowy Motorola SB4100E. Nie ma LAN'u, bo jestem sam, wiec nie musze sie z nikim dzielic laczem
![]() Moj qmpel rowniez laczy sie przez kablowke, ale jemu osiol dziala.
![]() |
#8 |
Gość
|
hłe hłe hłe też to mam. Multimedia nie? to chodzi po lanie, nawet jak jesteś jedynym klientem tego, mi tez Edonkey sie nigdy nie chciał połączyć, takie nasze życie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz
![]() |
Dzisiaj sie polaczylo - sciagnelo sie 16 MB - i sie rozlaczylo. Dalej brak polaczenia. Gdy sie uda, natychmiast sie rozlacza.
Ponadto na spisie serwerow zostaly mi tylko dwa: -Amsterdam Server (194.109.18.201) -JeffK (129.241.150.180) Inne zostaly usuniete przez program, bo nie mogl sie polaczyc albo byly niedostepne. Moze ktos z was zna jakis dobry serwer, najlepiej bez limitu userow?
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Spróbuj do listy serwerów pododawac jakies polskie - tam połączenie sie powinno byc o wiele łatwiejsze !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz
![]() |
Bardzo dziekuje za pomoc, teraz wszystko dziala.
![]()
![]() |
#12 |
Gość
|
Czytam te Wasze posty i czytam, tak wychwalacie tego eDonkey'a, że w końcu go zainstalowałem.
No i nie działa. Ściągnąłem całą liste serwerów z www.sharereactor.com, po kilku nieudanych próbach podłączenia się trafiłem na serwer, do którego ( tak mi sie wydaje) podłączyłem się ( wtyczka z zielonej przeskoczyła mi na czerwoną - lewa górna część okna eDonkey) i co dalej?? Może trzeba udostępnic ( tak jak w DC) jakąś konkretną ilość plików ? W zakładce 'search' nie mam podświetlonego przycisku 'submit'. Tak ma być ? W 'search for:' wpisuje to, co chcę znaleźć, naciskam enter i ... echo. Może ktoś mi powie, co mam zrobić ? W 'options' mam ustawione: Max download speed: 128 Max upload speed: 10 Line speed down: 128 Max connections: 1000 Pomocy !!! :-( Pozdrawiam. TOMMYx PS' Ze strony osloskop.prv.pl dodałem do ściągania jakis tam sofcik, który mało zajmuje ( niecałe 8,5MB) i ... się ściąga. Prędkość wynosi 'na oko' średnio 30 ( choc momentami spada do 4-8 albo wzrasta do 40-45) tylko nie wiem, czy osiołek pokazuje w kilobitach czy w kilobajtach. Dlaczego więc ze stronki sharereactor.com nie chce mi nic ściągnąć ? :-( ' |
![]() |
![]() |
#13 |
old Member
![]() |
No sam nie wiem.Na ośle jadę dopiero od kilku tygodni i od niedawna zacząłem grzebać w opcjach ,ale max connections mam ustawione na 5000 w windzie 98se i wszystko gra.Szybkość średnio 8-10 KB/s i nic się nie blokuje.Chciaż możliwe że w danej chwili osioł ma mniej niż 200 połączeń. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Przydatne artykuły, rozwiązania Tips & tricks > Win 2000/XP/2003 | Eliasz | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 14 | 28.09.2008 23:44 |
Zbiór wszystkich praw Murphy'ego. | Pablo1964 | Humor | 5 | 24.08.2006 09:22 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |