![]() |
Nooo... i tak temat z netowego przeszedl przez erotyczno-ginekologiczno-sprzetowego do zupelnie przyzwoitej, bez podtextow rozmowy o sprawach ogolnych :)
|
Cytat:
madry Polak potrafi :) i do tanca i do rozanca :peace: zauwazylem ze najlepsze rozmowy sa pod watkami o nudnej lub zupelnie innej nazwie :) ale co byloby gdzyby wszytko bylo czarno-biale? a tak to mamy kolorki w zyciu! i o to chodzi! |
Czyli nikt nic nie wie, dlaczego tak się dzieje (patrz post 1) ?? :(
|
Cytat:
|
Cytat:
:D :D to jest nas dwóch ;) :piwo: |
Cytat:
A przy okazji - moze wprowadzimy nowa nazwe i zamiast prezerwatywy bedziemy mowili: "firewall" ;) |
Cytat:
|
hi hi... czytaj miedzy wierszami i wiecej wyobrazni :);)
|
no walsnie!
wiecej wyobrazni :) zaknij oczka i wyobraz sobie "kafeje" wlasciciela i sprzet ;) albo zacznij ksiazki czytac a nie tylko fora :P pozdrawiam Edeczek :) |
Cytat:
Byl tu zreszta kiedys fajny topic na temat ksiazek, polecam, bo sporo ciekawych tytulow zostalo tam wymienionych. |
Cytat:
|
Cytat:
ale ja nie uwazam tak, przeciez komiksy tez ksztaltuja nie tylko wyobraznie "epicka" ale tez ryzunek i wogole wyobraznie. zauwaz ze ludzie ktorzy duzo czytali komiksow potrafia lepiej szkicowac niz ci ktorzy czytali same ksiazeczki. PS. mamusi nie ma, wiec mam wszytkie skany Tytusa || ;) |
ja nigdy nie czytalem komixow i.... :( zupelnie nie potrafie rysowac... jak mialem 14 lat, to na badaniu pedagogicznym powiedziano, ze zdolnosci grafomotoryczne mam na poziomie 7 latka :D... to teraz pewnie 10cio :)
w rysowaniu ludzi jestem dalej na etapie "patyczakow - ludzikow z kresek :)" |
Cytat:
a widzisz! trzebabylo czytac komiksy! ja tylko zaluje, ze dalem swoja niewielka kolekcje Tystusa swojemy mlodszemu siostrzencowi, a on zajal sie nia w sposb dobitny - nozyczki flamastry kosz na smieci. a teraz bylbym guru wsrod komiksiarzy (no moze nie wsrod komiksiarzy ale znajomych :) ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:21. |