Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nie otwiera się strona (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nie-otwiera-sie-strona-34871/)

mr_spock 18.05.2004 02:13

Nooo... i tak temat z netowego przeszedl przez erotyczno-ginekologiczno-sprzetowego do zupelnie przyzwoitej, bez podtextow rozmowy o sprawach ogolnych :)

Edwardo 18.05.2004 09:11

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Nooo... i tak temat z netowego przeszedl przez erotyczno-ginekologiczno-sprzetowego do zupelnie przyzwoitej, bez podtextow rozmowy o sprawach ogolnych :)

no przeciez!
madry Polak potrafi :)
i do tanca i do rozanca :peace:

zauwazylem ze najlepsze rozmowy sa pod watkami o nudnej lub zupelnie innej nazwie :) ale co byloby gdzyby wszytko bylo czarno-biale?
a tak to mamy kolorki w zyciu! i o to chodzi!

Patrixs 18.05.2004 22:14

Czyli nikt nic nie wie, dlaczego tak się dzieje (patrz post 1) ?? :(

mr_spock 18.05.2004 22:22

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Czyli nikt nic nie wie, dlaczego tak się dzieje (patrz post 1) ?? :(

:glaszcze: przykro mi... ale my sie na sprzecie nie znamy... tylko i *******ach gadac potrafimy ;)

Patrixs 18.05.2004 22:23

Cytat:

Napisany przez mr_spock
:glaszcze: przykro mi... ale my sie na sprzecie nie znamy... tylko i *******ach gadac potrafimy ;)

:D :D to jest nas dwóch ;) :piwo:

andrzejj9 18.05.2004 23:30

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Dlatego albo idzie sie do przypadkowej "kafejki" i wtedy niech sie martwi wlascisiel, albo pracujesz na swoim starym, dorym sprzecie, ktory bardzo dobrze znasz i ewentualne problem zainfekowania systemu nie jest az takim dramatem :)

Kurcze, przed chwila ktos tutaj o Durexie i teraz ja, czytajac ten post, staram sie to odniesc jakos do spraw "damsko-meskich" i ni cholery nie lapie ;) Dopiero po chwili zrozumialem, ze to nie jest przenosnia (a moze jest) :)

A przy okazji - moze wprowadzimy nowa nazwe i zamiast prezerwatywy bedziemy mowili: "firewall" ;)

andrzejj9 18.05.2004 23:32

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Dlatego albo idzie sie do przypadkowej "kafejki" i wtedy niech sie martwi wlascisiel, albo pracujesz na swoim starym, dorym sprzecie, ktory bardzo dobrze znasz i ewentualne problem zainfekowania systemu nie jest az takim dramatem :)

Wiecie co, mozna jednak to przeczytac i w takim sensie i brzmi wtedy calkiem ciekawie :)

mr_spock 18.05.2004 23:59

hi hi... czytaj miedzy wierszami i wiecej wyobrazni :);)

Edwardo 19.05.2004 20:03

no walsnie!
wiecej wyobrazni :)
zaknij oczka i wyobraz sobie "kafeje" wlasciciela i sprzet ;)
albo zacznij ksiazki czytac a nie tylko fora :P

pozdrawiam
Edeczek :)

andrzejj9 19.05.2004 20:30

Cytat:

Napisany przez Edwardo
no walsnie!
wiecej wyobrazni :)
zaknij oczka i wyobraz sobie "kafeje" wlasciciela i sprzet ;)
albo zacznij ksiazki czytac a nie tylko fora :P

pozdrawiam
Edeczek :)

Heh, zdziwilbys sie, ile ja ksiazek czytam :)

Byl tu zreszta kiedys fajny topic na temat ksiazek, polecam, bo sporo ciekawych tytulow zostalo tam wymienionych.

mr_spock 19.05.2004 23:21

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Heh, zdziwilbys sie, ile ja ksiazek czytam :)

Byl tu zreszta kiedys fajny topic na temat ksiazek, polecam, bo sporo ciekawych tytulow zostalo tam wymienionych.

Ale pamietaj, komiksy sie nie licza ;)

Edwardo 19.05.2004 23:47

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Ale pamietaj, komiksy sie nie licza ;)

heh, mnie zawsze mama tak powtarzala jak mlody bylem i z biblioteki przynosilem zawsze Tytusa Romka i Atomka...
ale ja nie uwazam tak, przeciez komiksy tez ksztaltuja nie tylko wyobraznie "epicka" ale tez ryzunek i wogole wyobraznie.
zauwaz ze ludzie ktorzy duzo czytali komiksow potrafia lepiej szkicowac niz ci ktorzy czytali same ksiazeczki.

PS. mamusi nie ma, wiec mam wszytkie skany Tytusa || ;)

mr_spock 19.05.2004 23:54

ja nigdy nie czytalem komixow i.... :( zupelnie nie potrafie rysowac... jak mialem 14 lat, to na badaniu pedagogicznym powiedziano, ze zdolnosci grafomotoryczne mam na poziomie 7 latka :D... to teraz pewnie 10cio :)
w rysowaniu ludzi jestem dalej na etapie "patyczakow - ludzikow z kresek :)"

Edwardo 19.05.2004 23:58

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ja nigdy nie czytalem komixow i.... :( zupelnie nie potrafie rysowac... jak mialem 14 lat, to na badaniu pedagogicznym powiedziano, ze zdolnosci grafomotoryczne mam na poziomie 7 latka :D... to teraz pewnie 10cio :)
w rysowaniu ludzi jestem dalej na etapie "patyczakow - ludzikow z kresek :)"

a widzisz! trzebabylo czytac komiksy!
ja tylko zaluje, ze dalem swoja niewielka kolekcje Tystusa swojemy mlodszemu siostrzencowi, a on zajal sie nia w sposb dobitny - nozyczki flamastry kosz na smieci.
a teraz bylbym guru wsrod komiksiarzy (no moze nie wsrod komiksiarzy ale znajomych :) )

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:21.