Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.03.2004, 07:53   #1
silent22
Wymiatacz

Data rejestracji: 26.12.2003
silent22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Unhappy NIe Robi mi się miejsce na dysku

Mam DYsk twardy podzielony na dwie partycje i na partycji d: mam wolne np. 600mb odinstalowuje gre np. call of duty która zajmuje około 1,5 gb i dalej mam wolne 600 mb wie ktos moze dlaczego ?? Bo mnie to strasznie irytuje

Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
silent22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.03.2004, 08:04   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
posc skan dyska (albo inny soft do skanowania dysku) - pewnie masz uszkodzona inforamacje o wolnym miejscu
potem mozna by z rozpedu potraktowac cleensweepem, albo recznie usunac pliki tymczasowe (kosz, temp, internet temp...)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.03.2004, 13:31   #3
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez silent22
Mam DYsk twardy podzielony na dwie partycje i na partycji d: mam wolne np. 600mb odinstalowuje gre np. call of duty która zajmuje około 1,5 gb i dalej mam wolne 600 mb wie ktos moze dlaczego ?? Bo mnie to strasznie irytuje

Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
Jaki masz system. Masz jakiegos antywira. Mni takie cuda powodował Norton System Works na Win2000

imola@interia.pl
imola jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.03.2004, 13:39   #4
Patrixs
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 20.12.2002
Patrixs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To Ghoust (z pakietu SystemWorks), lub "przywracanie systemu", wyłącz to badziewie.
Stary 17.03.2004, 16:35   #5
silent22
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez imola
Jaki masz system. Masz jakiegos antywira. Mni takie cuda powodował Norton System Works na Win2000
NO mam win2000 i mam norton systemworks , to co mam zrobic ? odinstalowac systemworks'a?
kosze i temp mam oczyszczone wiec to nie to, scan disk tez robilem i nic nie pomoglo
Stary 17.03.2004, 17:20   #6
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez silent22
NO mam win2000 i mam norton systemworks , to co mam zrobic ? odinstalowac systemworks'a?
kosze i temp mam oczyszczone wiec to nie to, scan disk tez robilem i nic nie pomoglo
Tak jak Patrix napisał najpierw wyłącz w Ghost przywracanie systemu, albo jescze jest coś takiego jak drugi kosz Nortona, pliki się kasuje ale można odzyskać - Protect czy coś.
Jak nie pomoże to wywal NSW i zainstaluj najpotrzebniejsze składniki np. Antyvira.
Ogólnie się zawiodłem na Nortonie, Nie instalowałem Ghost ani nic z tych badziewi do odzysku systemu a i tak miałem problem z wolnym miejscem.

imola@interia.pl
imola jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.03.2004, 18:30   #7
silent22
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez imola
Tak jak Patrix napisał najpierw wyłącz w Ghost przywracanie systemu, albo jescze jest coś takiego jak drugi kosz Nortona, pliki się kasuje ale można odzyskać - Protect czy coś.
Jak nie pomoże to wywal NSW i zainstaluj najpotrzebniejsze składniki np. Antyvira.
Ogólnie się zawiodłem na Nortonie, Nie instalowałem Ghost ani nic z tych badziewi do odzysku systemu a i tak miałem problem z wolnym miejscem.
No ja nie mam Ghosta tylko systemworks z antywirem i innymi badziewiami w stylu disk doctor windoctor ,a powiedzcie czy jest jakis program dobry do diagnozy kompa takich jak windoctor czy disk doctor??
Stary 17.03.2004, 18:38   #8
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A KOSZ opróżniłeś?
A oczyszczanie dysku zapuściłeś? 8)
Stary 17.03.2004, 18:41   #9
silent22
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez esem
A KOSZ opróżniłeś?
A oczyszczanie dysku zapuściłeś? 8)
Nie no prosze cię aż takim lamerem nie jestem!!
Stary 18.03.2004, 22:10   #10
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Prawym przyciskiem kliknij na kosz i wybierz(po polsku) to brzmi usuń pliki chronione przez pakiet Norton Utliites i wszystki potem i masz spokój lub wywal nortona
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2004, 18:20   #11
Vavoom
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.11.2003
Vavoom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kodziu
Prawym przyciskiem kliknij na kosz i wybierz(po polsku) to brzmi usuń pliki chronione przez pakiet Norton Utliites i wszystki potem i masz spokój lub wywal nortona
Jak nie masz tej opcji, to kliknij prawym p. na koszu, właściwości. Wejdź na zakładkę "Norton Proteciotn" i naciśnij drugi przycisk (Empty Protected Files). Na 100% to jest to. Możesz od razu wyłączyć tą funkcję. Z listy wybieraj odpowiednio litery dysków i odznaczaj dla każdego "Enable Protection". Już nie będziesz miał problemu, chyba że dołączysz dodatkowo drugi dysk. Wtedy NP automatycznie włączy pod nowymi literami ochronę.

Pozdrawiam
Vavoom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: