![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Registered
Data rejestracji: 27.09.2003
![]() |
Nie uruchamia panelu sterowania - cannot load btrez.dll
Witam moj problem to wyskakujacy komunikat przy otwieraniu panelu sterowania "cannot load btrez.dll"
po czym nastepuje zawieszenie systemu. Dodam, ze ostatnio instalowałem sterowniki bluetootha i mozliwe ze cos pochrzaniłem. PRosze o pomoc w jaki sposob mozna to naprawic. W jakie miejsce mozna jakos dograc ten plik Z poważaniem Raul |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
z komunikatu wynika ze nie mozna zaladaowac pliku btrez.dll wiec albo ci sie zwalil, albo wogule go nie mas. Sproboj poszukac tego pliku w necie i potem podmienic, moze zadziala. Najprawdopodobniej miejscem w kotre trzeba wrzucic ten plik jest folder WINDOWS'a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered
Data rejestracji: 27.09.2003
![]() |
TAk tez zrobiłem i działa. Dzieki. Ale pojawił sie problem pokroju nastepujacego. Wchodze w dodaj usun programy. i wyswietla sie komunikat:
Value creation failed '' at line 521. Po czym musze nacisnac ok i nigdzie nie wchodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
instalacja bt najpierw stery reset i bt wsadzasz w usb jak plik podmienisz to wsadzaj w windows\system32 tam są głownie dlle. I mogą wystąpić w windows\system32\drivers np mi tam się ładują od tv karty
![]()
![]() |
|
|