![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
![]()
Witam!
Moze ktos montuje jakies filmy w Premiere Pro i wie jak zaradzic komuniktowi "serious error" ![]() ![]() Takiego problemu nie spotalem na stronie adobe.com, bo nikomu ten error nie wyskakuje podczas odtwarzania, inne fora na necie tez sprawdzam i nic. ![]() Moze ktos wie jak wymusic standardowy dzwiek w premiere pro a nie to ******one ASIO, bo mam zintegrowanego Realteka AC'97 na plycie gigabyte, i nie bardzo chyba obsuguje on owo ASIO, a premiere go do tego zmusza. ![]() Nie chce rezygnowac z Premiere Pro na rzecz poprzednich wersji ani przesiadac sie na Uleada bo po prostu Premiere jest swietny, ale ostatnio sie popsul i nie moge nic zrobic. Mam Athlon 2200, 120 GB HDD, 256 DDR RAM, GeForce2 MX400, muza Realtek 97 zintegrowana, WinXP PROF, Premiere Pro Za wszelkie rady (oprocz tych typu zainstaluj nowe stery do grafy i muzy) serdecznie dziekuje! ![]() Pozdrawiam Pykson |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
chyba ADOBE Premiere Pro to pełna nazwa!
No ja się będę na tym uczył w pracy, a moi współpracownicy wymiatają na tym aż bledne. Powiem jedno: z kartą dźwięku nie zaszalałeś, Premierka aby pokazać co umie potrzebuje na prawde wypasionego kompa, jakie mało kto ma na tym forum. W pracy są jakieś Creativy 24 bitowe (?), karta Matroxa i inne cuda. Wogóle Matrox wymiata, a daje do kart suuuper oprogramowanie, które się często przydaje. A co do twojego problemu - na razie Ci nie pomoge.
![]() |
#3 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
No pewno ze Adobe, myslalem ze to oczywiste.
Co do sprzetu - nie mam wypasionego, a chodzil mi calkiem sprawnie, naprawde sie milo pracowalo. Program ladny, estetyczny, ogromne mozliwosci przy nienajtrudniejszej oblsudze. Nagle sie poprostu s******yl. Karta jak na mnie nie musi byc lepsza, 5.1 dziala ok, ale premiere chce mi z niej zrobic sprzet dla audiofili, mnie nie chodzi o dzwiek, przeciez to program do obrobki video, a nie super edytor audio. Szkoda, konkurencja daleko w tyle, chyba ze Pinnacle Liquid Edition, ktorego nie ma skad pobrac, albo Final Cut Pro, ale on jest tylko na MACi, ehhh... Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|