![]() |
jak 2D to tylko PAC-MAN ;) :) 8-)
|
Worms World Party ... zabawa jest przednia! 8)
|
Ja jestem nowy i za bardzo nie wiem o co biega:)
|
Cytat:
|
ej, no Half spoko pojdzie na takim konfigu ;)
ja probonuje moda do Halfa: -=Day-of-Defeat=- (ver. 1.o) :) w piatek sciagnalem Ghost Master i w to tez mozna pograc || PS. gra ktos moze wlasnie w Ghost Mastera, bo nie wiem jak uwolnic ducha ktory jest uwieziony przy antenie telewizyjnej, przy kominie :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
DoD (Day of Defeat) to Multiplayerowy mod do Half-Life'a symulujacy II Wojne Swiatowa tak jak w CS mamy dwie druzyny, Alianci/Brytyjczycy (w zaleznosci od mapy) kontra wojska Osi (Nimce :D ) celem kazdej z druzyn jest zdobycie panowania na mapie poprzez zdobywanie punktow kontrolnych, ta druzyna ktora zdobedzie wszystkie naturalnie wygrywa ;) jest jeszcze drugi rodzaj map na ktorych celem jest np. zdobycie dokumentow i dostarczenie ich do bazy (Alianci), zniszczenie czolgow (Nimce) W DoD nie kupuje sie broni tak jak w CSie, wybieramy za to rodzaj jednostki/specjalnosc wiecej na www.dayofdefeat.net |
Cytat:
|
Dzięki za wyczerpującą wypowiedż...
A tak przy okazji to nie wiesz skąd można tego ściągnąć?? |
Cytat:
ale co tam: -=Day-of-Defeat=- v1.o -> MIRRORY (~177MB) do tego jest jeszcze potrzebny upgrade HL do wersji 1.1.1.0 -> MIRRORY (~84MB) !UWAGA! Do gry w internecie potrzebny jest oryginalny klucz (CD-Key) do gry po LANie nie koniecznie ;) |
[QUOTE] Y@nkee_PL napisał(a):
[B] no podalem linka gdzie dowiesz sie wiecej i tam masz tez linki :P ale co tam: -=Day-of-Defeat=- v1.o -> MIRRORY (~177MB) do tego jest jeszcze potrzebny upgrade HL do wersji 1.1.1.0 -> MIRRORY (~84MB) Wielki dzięki...nie myślałem że będziecie tacy wyrozumiali dla nowego,myślałem że nikt nie będzie chciał ze mną gadać:) WIELKI THX !!! |
grales w FT na sieci ?! to jest dopiero masakra :)
|
A o jaką grę ci dokładnie chodzi??Bo jeśli o FALLOUT TACKTICS czy jakoś tak to nie nie grałem.
|
z gier wymagajacych troche myslenia - i gwarantujacych zwrot wlozonego w nia czasu i pieniedzy polecam Morrowinda - najlepiej z dodatkiem (Tribunal) - jest to jedna z paru gier z ktorymi sie wrecz zaprzyjaznilem - a snucie wspomnien z jej przechodzenia potrafi zainteresowac nawet ludzi ktorzy kompow i gier nie tyle nie lubia co nie szanuja... - wiec NAPRAWDE polecam
inna sprawa ze z falloutem 2 ciezko konkurowac... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:47. |