Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nie zwierzaj się kobiecie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nie-zwierzaj-sie-kobiecie-93842/)

DarkSlide97 20.10.2014 18:39

Nie wiem czy to prawda ale ponoć kiedyś było mniej rozwodów. Były kłopoty w związku ale starano się je rozwiązywać a nie od razu odwracać się od siebie. Może to zależy od poznania danej osoby? Ludzie się spotykają, przysięgają sobie miłość do końca życia a tak naprawdę mało o sobie wiedzą. Wynikają nieporozumienia przekształcające się w konflikty i kończy się na sali sądowej. Może przed podjęciem decyzji o spędzeniu z kimś całego życia trzeba lepiej tego kogoś poznać? Podobno małżeństwa które przedtem znały się długo (2-3 lata) są najtrwalsze. I coś w tym jest.
Sam na razie nie myślę o ślubie i weselu, bardziej o osiemnastce :D Tak czy inaczej mam wiele czasu na poznawanie mojego Skarbu i odkrywanie nowych rzeczy które nas łączą. A jest ich wiele :serdusz:

joujoujou również życzę Ci wszystkiego najlepszego na przyszłość, może poznasz kogoś nowego, kto wie :mruga:

grzeniu 20.10.2014 18:10

Dobrze masz. Możesz obchodzić rocznicę ślubu i rocznicę rozwodu :idea: :D
To wszystkiego dobrego na dalszej drodze życia :spoko: :piwo:

joujoujou 20.10.2014 17:57

Gdybym się nie rozwiódł, to akurat dzisiaj obchodziłbym 24 rocznicę ślubu.

Nie, nie żałuję że nie obchodzę.

DarkSlide97 20.10.2014 15:38

grzeniu no tak, pomyliłem się ;)

grzeniu 20.10.2014 14:38

@Dark - 50 rocznica to są złote gody/złote wesele. Srebrne to 25 lat.
Tak gwoli ścisłości.

ed hunter 20.10.2014 13:46

Ja tam jestem zafascynowany tylko cyckami, no dupami też! :szczerb:

DarkSlide97 20.10.2014 12:13

Berion moi rodzice są ze sobą od 17 lat, dziadkowie niedawno mieli srebrną rocznicę (50 lat). Także to jest możliwe tylko jak piszesz tych ludzi musi coś łączyć.

Zetoxa zgadzam się, w sumie skoro na ślubie przyrzekają być ze sobą aż do śmierci to dlaczego są rozwody? ???

Zetoxa 20.10.2014 11:25

przeczytałem :czytaj:
ciężko było, ale do końca,
ten tekst jest po prostu żałosny :rzygi:
związek się cementuje całe życie,
nie rok czy dwa po ślubie
CAŁE ŻYCIE, jasne :sciana:

Berion 20.10.2014 11:12

Chodzi o to aby dobrać się charakterami, zainteresowaniami, oczekiwaniami etc. etc. Nie ma jednego panaceum bo każdy człowiek jest inny. Jakby każdy facet był na smyczy zaczarowany cyckami to wszystkie te związki po jakimś czasie by się rozpadały, mniej więcej wraz ze znudzeniem i spadkiem potencji. Ile znacie małżeństw, w których obie połówki żyją ze sobą dziesięciolecia w zgodzie i miłości. Ja niewiele, ale to i tak dowód na to że to jest możliwe.

Tego rodzaju publikacje jak ta z linku z pierwszego postu to przelewanie swoich porażek, goryczy do internetu. Ci ludzie najwyraźniej nie potrafią znaleźć sobie normalnej kobiety z którą mogliby przeżyć całe życie albo oni sami nie potrafią tego związku utrzymać - i tego nie rozumieją.

Zetoxa 20.10.2014 07:29

dla chłopa liczy się tylko dupa, no jeszcze czasem :cycki:

grzeniu 19.10.2014 21:56

A co mawiał rycho na temat kobiet?
On wiedział, co mówi :taktak:

Patrix 19.10.2014 21:50

grzeniu, nie sprowadzaj tematu do śmietnika,
później, później :P

misiozol 19.10.2014 21:15

hehe tekst pierwsza klasa , samo zycie :spoko:

DarkSlide97 19.10.2014 21:09

Ja tam nie zauważyłem żadnego z objawów wymienionych w tekście.
Ale jam jeszcze młody jest... Bez doświadczenia. Z czasem go nabiorę to zobaczę, oby nic z tego tekstu się nie spełniło :spoko:

grzeniu 19.10.2014 21:05

Dobrym kryterium są np. :cycki:
choć tu każdy ma swój wzorzec....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:11.