Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.07.2006, 13:07   #11
KuBa:)
Jakiś Tam User ;)

Data rejestracji: 02.07.2006
KuBa:) zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Ale antenę za oknem masz ?? I ciekaw jestem jak to działa - tzn. jakie masz prędkości download itd. - bo wiem, że w radiówkach to różnie bywa
Wiesz sam internet do AP leci po kablach TP przez DSL ja mam w domu tylko kostkę USB i to "WiFi" jest w ramach lokalu
Antenę za oknem mam bo nie byłem w zasięgu ale jak ktoś jest (w zasięgu) to nie dostaje anteny (i ma sam AP z dwiema małymi antenkami)
Nie wiem jaki zasięg ma kostka USB ale AC znajduję się na parterze a kostka na drugim piętrze i wszystko gra
AirBites deklaruje że transfer będzie pomiędzy 800kbit/s a 1Mbit/s lecz jeszcze nigdy mój transfer nie spadł niżej niź 900kbit/s

Ogólnie to jestem bardzo zadowolony.
Jedyną wadą tej firmy jest to że np. w KrK oni mają tylko czterech monterów i (jak ktoś nie zna montera - - miałem farta) to może nawet sobie poczekać do 2,5 m-c na podłączenie (tj. na przyjście gościa, który Ci rozłoży AP ustawi przekierowania, zainstaluje kartę i wyjdzie ) - no i tam jeszcze typ z TP musi DSL podłączyć ale to trwa bardzo szybko...

Ostatnio zmieniany przez KuBa:) : 05.07.2006 o godz. 13:10
KuBa:) jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: