![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ok, na razie zaraz muszę wychodzić i wrócę raczej późno, więc dalej powalczę jutro. Nie omieszkam poinformować o wynikach eksperymentów :) |
Cytat:
Czekaj... podaj adres... :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Jeśli to pytanie o DirectX aktualne jest, to proszę! Stąd można go ściągnąć:
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=36&id=147 |
Cytat:
Teraz tylko pozostaje pytanie, czy jednym przyciskiem myszy zacząć ściągać 37MB, czy może po prostu poszukać tego na płytach, bo na pewno na jakiejś mam.... hmmm... ciężka decyzja... Chyba jednak ściągnę ;) |
Cytat:
Poza tym można zaprzągnąć do pracy jakiegoś Flashgeta, czy innego DAPa i ściągać na raty ;) O ile pamiętam - nie ma z tym problemów. |
Cytat:
Niestety zainstalowanie najnowszych driverów do karty graficznej, płyty głównej (Via 4in1), oraz Directa 9.0b nie pomogło. Gry dalej się nie uruchamiają. Sprawdziłem również ustawienia przyspieszania sprzętowego (jest na maxa) i ustawienia w Direxcie, ale wszystko jest tak, jak być powinno... Macie jeszcze jakieś pomysły, czy mam po prostu założyć, że moja karta graficzna jest za słaba? |
A starsze (od 41.09 do 44.03) drivery próbowałeś?
Za słaba to nie jest, skoro obsługuję T&L. Poza tym ludzie z takimi potworami jak Radeon 9700 mają taki sam problem jak Ty... :? :( |
Cytat:
|
Cholera, to już zaczyna być przesada...
Zainstalowałem sobie dwa dni temu Need For Speed Underground. O dziwo uruchomiło się bez problemu, pograłem sobie z późnej i nocy i poszedłem spać. Następnego dnia włączam grę ponownie, uruchamiają się kolejne loga i demo początkowe, a potem... wywala do Windowsa! Cholera co jest? Jednego dnia działa, a po kolejnym włączeniu komputera już nie? Co to może być? Jedyna różnica pomiędzy tamtym dniem, kiedy działała, a kolejnymi, kiedy już nie chce to uruchomione DC. Nie sprawdzę teraz, czy po jego wyłączeniu nie działa, ale jaki to może mieć na to wpływ... Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, czego można by spróbować, to chętnie posłucham. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34. |