![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Oglądam wszystko co nie zostało złamane poprzez sharing.
Wersja testowa aplikacji o której mowa w poście: http://www.htn.pl/niezb/setup.exe? id=347&f=setup.exe Programy takie są też na p2p, ale te wersje nie oferuja opcji updatę, więc jeśli chcesz byc na bieżąco to zakup program legalnie. Sam nie wiele kosztuje, a ty wiele zyskujesz TV bez abonamentu, |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paradoks ?!
"zakup program legalnie" aby nielegalnie oglądać płatne stacje TV ![]() Jeśli są tam programy dostępne tylko przez płatny abonament to program sam w sobie już nie jest legalny ![]() To taka mała aluzja ![]()
#18 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#19 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Niezbednik Internetowy umozliwia ogladania kanałów poprzez streaming. I ten program jest całkowicie legalny.
Osobną kwestia jest to, że zaprezentowałem prz y okazji dyskusji nad Niezbednikiem to co można ogladać posiadajać dekoder dreambox (najlepszy bo ma w sobie linux'a, przez co jest niezwykle programowalny), pionnier, ferguson (odpowiednie zmodykikowane oprogramowanie) czy kartę dvb pc (odpowiednie oprogramowanie dla karty). A na przykład porównując oferte Francuskiego Canal+, a naszego można dojsć do wniosku, że my otrzymujemy w Cyfrze+ najgorsze ochłapy tego co jest w francuskiej wersji. My mamy ceny zachodnie, a jakość wschodnią. Canal+ Francuski juz testuje HDTV, a u nas nawet z AC 5.1 są problemy. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Moim zdaniem dreamboxa wgniata w ziemie komputer pseudo MediaCenter ze SkyStar'em 2 (+ DiSEqC) na pokładzie i HDD 200 GB. Może kiedyś sobie coś takiego sprawie 8 )
![]() |
#21 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Ja narazie ma Sky Star 2.6C + DiSEqc Viper 4/1 z szyną do zezów, która umożliwia szybkie przesuwanie konwerterów pomiędzy satelitami. 180 GB HDD
![]() Szyna przydaje się zwłaszcza łapania przekazów gdzie sygnał jest słabszy i można przesunać lekko konwerter. ![]() Dreambox ma kilka zalet, dlatego musiałbym go sobie jak naszybciej sprawić, ale wcześniej trzeba by się w obrotnicę wyposarzyć, aby móc widziec całą orbitę [całą Europę] |
![]() |
![]() |
#22 |
..
![]() |
ja mam pioneera, philipsa i ferdka. Phila bardzo łatwo sie programuje fergi też a z pioneerem cięzej ale da rade
![]() ![]()
#23 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Peep Show
PEEP SHOW program oferujący wszystko co związane z erotyką w sieci (kamery, tv, gry java itp..).
No bez przesady...!! /Bartez |
![]() |
![]() |
#24 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
czy mi sie wydaje czy ten topic w pewnym sensie jest reklama
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Wydaje mi sie ze to nie jest forum reklamowe. Pozatym można w max 5s znaleźć na necie te 'super' programy.
#26 | |
..
![]() |
Cytat:
![]() |
#27 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kłóda.
Łukasz proszę o usunięcie z podpisu linka do programu PEEP SHOW. Czas wykonania: 2 dni. W przeciwnym razie ja to usunę, ale nie wiem, czy tylko to... |
![]() |
![]() |
|
|