![]() |
ale prosilbym o odpowiedzi na moje pytania a niejakies pogaduszki :) i gdzie sa modreatorzy w takich sytuacjach ?
|
Odpowiedz uzyskales wiec czas na luz blus i pogaduszki ^_^ :P :D :jupi:
|
kurde noo .... ale obrazek nie chce wejsc no ... jaki jest adres http do obrazka umieszczonego na ftpie stronki w katalogu index_pliki
|
Cytat:
|
ahhh ... weszlo :)
|
Cytat:
|
wlazlem tu od tak sobie i prosze ;)
Cytat:
kafejka padla, a koles powiedzial ze przepisze lacze na jednego z podlaczonych okazalo sie ze klamal :boks: jednego dnia, potajemnie zwinal kable i tyle po necie, a kolesia juz potem nikt nie widzial... (( nadal moze odwiedzac Forum, ze szkoly albo ode mnie, ale robi to rzadko :fiu: Cytat:
. . . ok, przyznaje sie, nie bijcie :boks:, cos wiem :fiu: . . . powiem tylko tyle, ze podpis nad avatarem "nie rozpoznawal" plci............ wiecej nie powiem :D |
Cytat:
ej o co chodzi..?? :boks: Mam to zmienione tak szybko bo ten napis nad avatarkiem nie zmienial mi sie automatycznie. koniec kropka a jak cos nie pasuje to trudno................:P |
Cytat:
JA CIE NIE ROZUMIEM, KOGO ZABILI ?:P |
Cytat:
|
Cytat:
:( :'( :( |
Eh, no spoko spoko, juz po wszystkim, jest oki. nikt nie ma o nic pretesji. To byl tylko i wylacznie zart ;)
|
Cytat:
Rangi : Nowy na forum ... 0 Bywalec ... 25 Stały bywalec ;-) ... 80 Wyjadacz ;-) ... 200 Wymiatacz ... 500 Forumator ... 700 Guru ... 1000 |
Cytat:
Mają takie np. Sid i Niebieska... Czemu ja nie mam??? :( |
Cytat:
Przeciez on ma ponad 3000 postow... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05. |