Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 24.02.2004, 01:53   #30
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
bd - twoje podejzenia sa zbyt... zeby je komentowac

esem - coz.. tak, wyczytalem - post w ktorym sie pojawilo ze sa jaja z tym biosem pojawil sie PO mojej wpadce - bo wyobraz sobie to tez przeczytalem

jaka dostalem nauczke? wbrew tym insynuacjom ktore chowasz w kazdym zdaniu przeczytalem jednak to i owo - min readme z pliku z biosem [czy pan BD zainteresowal sie i zobaczyl co w nim jest? bo nie ma w nim wersji biosu - to mozna zidentyfikowac tylko po nazwie samego pliku - a ta jest jak najbardziej prawidlowa] uzylem tego samego awdflash ktory byl z biosem - bo wiem ze czasem jednak sa to rozne programy - i nie wolno jechac na innym niz ten dolaczony do biosu - chyba ze sie WIE [a ja nie wiem] ze ten uniwersalny program jest zly/dobry
wiec nie wiem jaka nauczke - moze taka jaka dal mi ktos kto sie tym zajmuje na codzien i WIE a nie przypuszcza - co sie naprawde zje.. w tej plycie - i musze cie zasumucic - ale na to co sie zje.. nie mialem wplywu, mial na to producent szajsowatych do bolu kosci winbound [2 zeta sztuka] ktore nie wytrzymuja wszystkiego co powinny wg. specyfikacji - i mozna zjarac sobie kosc [moja byla zjarana cala poza bootblockiem] podczas flashowania - bo 5v okazalo sie na nia za duzo - a powinna jednak tyle wytrzymac

przejdz sie do serwisu i popytaj a) ile jest przypadkow regeneracji kosci winbound [niestety glownie w soltekach - ale przedemna stal jeden epox i 2 GB] b) jakie sa przyczyny wpadek - i raczej nie jest to glupota usera - czy jak ty sugerujesz - przeoczenie WIELKIEGO migajacego krwista czerwienia napisu o tym ze plyta jest zla - tylko czynnik losowy - na ktory raczej nie ma sie wplywu

lansujac? nie pisze ze wszystko wiem - tylko pisze co wiem - lansowanie to troche co innego

pierwsze zdanie to czysta zlosliwosc ktora mogles sobie darowac

reszte milych uwag z pozycji 'ty *****u' tylko napisanych inaczej - prosze przeslac na priv - tu juz nie zajze

jedyna informacja ktora mi pomogla to adres TM komputers...

sid nikt ciebie niema za idiotę facet msi k7n2delta ilsr identyczny przyp;adek jak ty mialem i też nforce 2 coś w tym musi byc a druga sprawa mialem też poza nforce 2 z epoxem 8krai na via kt 600 taki przypadek że sflashowana poprawnia ustawilem biosa i f10 i koopa bios znikł na msi mialem gorzej bo sflashowalem reset i kopa i programator nic niedał wymienili całą kostke z biosem na nową za oplatą w inkomie po prostu mi się wydaje że problemem może być po prostu niestabilność napięcia podczas flashowania kostki w tych co mi wysadzilo biosa byla kostka kwadratowa 3,3 v zasilana....
memorando jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: