![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2003
![]() |
![]()
Mam pytanie czy komus udalo sie polaczyc przez usb z tym telefonem bo ja juz niemam do tego sily
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Pancio : 14.04.2005 o godz. 16:35 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
Ja sprawdziłem na mojej wersji oxygena 2.5 i ona nie obsługuje twojego tel. Jak szukałem kiedyś nowszej wersji to znalazłem tylko triala 2.7 na stronie producenta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Mam wersje 2.7.5 oxygena, triala oczywiscie (obsluguje 2600 przynajmniej tak jest napisane) ale nawet na trialu da rade sie pobawic wiem bo na drugim telefonie (nokia 6510) dziala bez problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
A podłańczas te tel. na tym samym kablu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Wiec napisze to tak. Przegladajac stronke oxygena wszedlem na forum a tam znalazlem taki tekst od samych tworcow programu, ze nokie 2600 maja tylko obsluge w jedna strone (brak mozliwosc zapisu na telefon czegokolwiek) a w dodatku tylko ksiazke telefoniczna, kalendarz i polaczena odebrane i nie odebrane (tylko do zobaczenia). NIE MOZNA na ten telefon nic zapisac tak napisali na stonie OXYGEN PHONE MANAGER.
Ostatnio zmieniany przez Pancio : 15.04.2005 o godz. 14:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
A pozatym to w trialu spokojnie mozna wszystko nagrywac na kazdy telefon wiem bo na inne telefony nagrywalem. A to co pisza na stronie oxygena: "This phone doesn't have official connection to PC. You can connect this phone only using technological F-Bus cable, which connects under the phone's battery. It seems, that this phone uses the same cable as Nokia 1100 does, but we cannot guarantee the result. PS: We support only phonebook section for this model and in read-only mode even in full version. Therefore, free trial should be quite enough for you, as it doesn't have any limitations on reading phone's data." I nastepne: "We support Nokia 2600 in read-only mode even in full version and only phonebook section may function with this model. Unfortunately, it is not possible to add additional tones, games and logos to Nokia 2600- these data are the part of checksum and this phone doesn't have any customization resources. You can change default games, logos and tones for Nokia 2600 only in service centre (if ever possible)." Ostatnio zmieniany przez Pancio : 16.04.2005 o godz. 13:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |