![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.01.2004
![]() |
co do fotek to ladne... jak na telefon... ale od fotek mam cyfrzaka i jak chce miec jakis obrazek w telu to go po prostu wrzoocam przez kabelek... zreszta i tak X600 nie bylo w promocji
wzialem X100 bo mi sie podobal wizualnie, nie jest duzy, ale mimo wszystko wygodny do mojej wielkiej lapy, i nie ma za duzo wodotryskow, chociaz troszke juz ma, ale mozna powiedziec ze jeszcze w miare w normie ![]() pozdro!
|
|
|
#17 |
|
Gość
|
ja przed wczoraj kupilem sony ericosna t230 i nie powiem zebym skakal pod niebiosa ale telefon z kamerka jest spoko
co do tematu to bral bym nokie bo to nokia - u mnie byl dylemat wspomiany eryk i wlasnie 3510i pozdro |
|
|
|
#18 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
owszem, też uważam, że cyfrak jest lepszy.
ale aparat w komórce przydaje się. w firmie, w której robię pozwolił nam zaoszczędzić parę tysiaków. zdjęcie posłużyło jako dowód. a co powiecie na ten telefon: Siemens S65 - posiada wysokiej jakości zintegrowaną kamerę o rozdzielczości 1,3 megapikseli oraz 4-krotny zoom cyfrowy. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
@Jabson -> a czy X100 ma wybór kodowania znakow w SMSach? Chodzi mi glownie o to, czy nie przesle jednego smsa z oplata za 3 <polskie znaki>. Ponadto jak dziala slownik T9 <podobnie do Nokii, Siemensa, moze czegos innego?> i czy slowa wprowadzane przy jego pomocy zawieraja polskie znaki?
|
|
|
#20 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Wlasnie nie ma wyboru kodowania
a slownik T9 niestesty wstawia polskie znaki, juz sie raz nadzialem ze mi pare slow w 2 smsach poslal... ale pokombinie cos... juz widzialem na sieci rozne f/w do tego tela... poza tym, i tak nie korzystam z T9pozdro!
|
|
|
#21 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
a czy jest odliczanie literek pozostalych do konca jednego pelnego smsa - jak w Nokii? Ile w ogole znakow mozna wprowadzic w smsie?
sorki za taka liczbe pytan, ale to jest nowe cudo i warto "rozpoznac grunt" ![]() PS sam fakt, czy tel wysyla z polskimi znakami mozna sprawdzic na jakims prepaidzie: piszesz mnostwo polskich znakow, wysylasz i patrzysz ile kasy ubylo... PS2 w Nokii 6100 <brak wyboru kodowania> w edycji smsa są polskie znaki, ale po wyslaniu, w "Wiadomosci wyslane" sms, ktory przed chwila mial polskie znaki juz ich nie ma, co sugeruje, ze do sieci dotarl sms bez polskich znakow - zgadza sie to z bilingami PS3 - bardzo mnie interesuje, czy ilosc smsow odebranych jest podana tak jak dla Nokii 6100 <podaja ze 150 i to sie zgadza, ale rozmieszczanie ich w folderach nie wplywa na zwiekszenie ilosci mozliwych do odebrania wiadomosci - nie wiecej niz 150 (+SIMowe), a pamiec ogolna to inna bajka> czy Siemensa S55 <chyba 100 albo ilestam, w kazdym razie umieszczenie smsa w folderach pamieci ogolnej zwalnia liczbe mozliwych do odebrania wiadomosci, czyli moge ich miec np 550, 1000 - zaleznie od pamieci ogolnej>
|
|
|
#22 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Witam a ja się dołącze bomam problemik mały. Otorz odwczoraj jestem posiadaczem tel. Samsung SGH-N500 - http://www.samsung.com/pl/products/m...e/sgh_n500.asp i denerwuje mnie jeden mankament. Jak pisze esemesa to nie wiem ile zostalo mi znakow do konca jeszcze. Ile wogole znakowmoze pomiescic ten telefon w jednym esemesie
|
|
|
|
|
|
#23 | ||||
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pozdro!
Z prochu powstałeś... więc się otrzep!!! pozdro4@LL ! Ostatnio zmieniany przez Jabson : 15.07.2004 o godz. 23:15 |
||||
|
|
|
![]() |
|
|